Cansu Çetin Açiklamasi 'Sezonu Iki Kupayla Kapattigimiz Için Çok Mutluyuz'

Sultanlar Ligi’nde sampiyonluga ulasan Fenerbahçe Opet’te Cansu Çetin, sampiyonlugun kendileri için çok önemli oldugunu belirterek, “Sezonu iki kupayla kapattigimiz için çok mutluyuz” dedi.

Sultanlar Ligi play-off final serisi besinci maçinda Fenerbahçe Opet, Eczacibasi Dynavit’i 3-0 maglup etti ve seride durumu 3-2’ye getirerek sampiyonluga ulasti. Sari-lacivertli voleybolcu Cansu Çetin, kupa töreninin ardindan Ihlas Haber Ajansi’na açiklamalarda bulundu. Çok iyi bir final serisi izlettirdiklerine vurgu yapan Çetin, “Bu sampiyonluk bizim için çok önemliydi. Sezonu iki kupayla kapattigimiz için çok mutluyuz. Lig sampiyonlugu en zorlu serüvenlerden bir tanesi, çünkü çok fazla maç oynuyorsunuz. Çok fazla inis-çikislar oluyor. Bu sene bir de talihsiz sakatliklar yasadik. Takim arkadaslarimla gurur duyuyorum. Harika bir is basardilar. Eczacibasi çok iyi performans ortaya koydu. Harika bir final serisi izlettirdik taraftarlarimiza, onlarla gurur duyuyoruz. Hiçbir zaman bizi yalniz birakmiyorlar, iyi ki varlar” diye konustu.



“Son maçta katki verebildiysem ne mutlu bana”

Yasadigi sakatlik nedeniyle uzun süre takimdan ayri kalan Cansu, takim arkadaslarina tesekkür ederek sunlari söyledi:

“Çok zorlu bir süreçti. Arkadaslarim sag olsun hep yanimda olmaya çalistilar. Saglik ekibimiz her gün benimle ugrasti, egzersiz yaptik. Son maçta kendimi bulabildigim için azicik da olsa katki verebildiysem ne mutlu bana. Müthis bir galibiyet, onlarla yeniden gurur duyuyorum.”

Kaynak: İHA