Bodrum FK - Sanliurfaspor Maçinin Ardindan

Trendyol 1. Lig’in 31. haftasinda Bodrum FK, sahasinda Sanliurfaspor’u 2-1 maglup etti. maçin ardindan teknik direktörler açiklamalarda bulundu.

Karsilasma sonrasi düzenlenen basin toplantisinda konusan Bodrum FK Teknik Direktörü Ismet Tasdemir, “Her hafta zorlu maçlar oynuyoruz. Rakiplerimizin düsmeyle alakali ciddi sikintilari var. Dolayisiyla maçlar kolay geçmiyor. Uzun süredir eski performansimizdan ve coskumuzdan uzak bir oyun sergiliyorduk. 7 maçta 1 galibiyet alabilmistik. Özellikle iç sahada 4-5 maçta galip gelememistik. Bunlarin hepsini üste üste koydugunuzda sikintili bir maç bizi bekliyordu. O sikinti gol gelene kadar devam etti. Gol yiyene kadar birkaç pozisyon bulduk ama üretme konusunda sikintilar yasadik. Golü yedikten sonraki istek ve cosku biz yaklasik bu ligde ikinci senemizi dolduruyoruz ve bu ligde herkesin görmeye alistigi tabloyu golü yedikten sonra ortaya koyduk. Oradan da kazanmasini bildik. Oyuncularimin gol yedikten sonra verdigi reaksiyon önemliydi. Ligin sikistigi ve herkesin puana ihtiyaci oldugu bir dönemde 3 puan almak bizim için iyi oldu. Hayallerimiz ve hedeflerimiz var. Hedeflerimize ulasmak için insallah bunun biraz daha fazlasini sergileyerek yolun sonuna istedigimiz sekilde ulasabiliriz” dedi.



Cihat Arslan: "Öne geçtikten sonra biraz daha üretken olmamiz lazimdi"

Sanliurfaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan ise, “Buraya gelirken iyi bir oyunla puan plani yapiyorsunuz. Dengeli bir oyun oldu temposu çok yüksek degildi. Öne geçtikten sonra biraz daha üretken olmamiz lazimdi. 2 sag bekimiz, 2 sol stoperimiz sari kart cezalisi ve 1 sakat oyuncumuz vardi 5 eksik oyuncumuzla geldik. Sag bek olarak Aldair ile oynadik. Maç içinde iyi oynadi ama kritik pozisyonlarda refleks olarak biraz sikinti oldu ve 2 penalti gerçeklesti. Futbolda mücadele devam ediyor. Biz büyük bir sehri temsil ediyoruz. Sehri temsil ederken yalniz birakilmamak gerekiyor. Hem yönetim açisindan söylüyorum hem futbolcu kardeslerim buraya moralimiz yüksek gelmedik. Biz temsil için sonuna kadar savasiyoruz ama takimin maddi ve manevi biraz daha destege ihtiyaci var. Biz gerekenleri yapiyoruz ama disaridan destek gerekiyor. Haftaya Allah’in izniyle kazaniriz, daha avantajli konuma geçeriz” diye konustu.

Kaynak: İHA