Asli Kalaç Açiklamasi 'Türkiye Kupasi Ve Lig Kupasini Aldik, Çok Mutluyuz'

Sultanlar Ligi’nde sampiyonluga ulasan Fenerbahçe Opet’in milli oyuncusu Asli Kalaç, “Çok istedigimiz Sampiyonlar Ligi’nde yari finalde elendik ama ondan sonra biz düsmedik. Açikçasi Türkiye Kupasi ve lig vardi. Iki kupayi da aldik. Sezonu bu sekilde kapattigimiz için çok mutluyuz” dedi.

Sultanlar Ligi play-off final serisi besinci maçinda Fenerbahçe Opet, Eczacibasi Dynavit’i 3-0 maglup etti ve seride durumu 3-2’ye getirerek sampiyonluga ulasti. Sari-lacivertlilerin basarili oyuncusu Asli Kalaç, kupa töreninin ardindan Ihlas Haber Ajansi’na açiklamalarda bulundu. Çok mutlu oldugunu belirten Kalaç, “Çok mutluyuz. Bizim için zorlu geçen bir sezon oldu. Dönem dönem sakatliklarimiz, hastaliklarimiz oldu. Çok istedigimiz Sampiyonlar Ligi’nde yari finalde elendik ama ondan sonra biz düsmedik. Açikçasi Türkiye Kupasi ve lig vardi. Iki kupayi da aldik. Sezonu bu sekilde kapattigimiz için çok mutluyuz” diye konustu.

Milli oyuncu takimda herkesin iyi mücadele ettigini belirterek, “Takimda herkes kim olursa olsun, 14’te, 12’de, ilk 6’da herkes varini, yogunu verdi. O yüzden bu konuda hiç süphem yok” diyerek sözlerini noktaladi.

Kaynak: İHA