Antalya'da Gelecegin Baspehlivanlari Hazirliklara Devam Ediyor

Manavgat Belediyesi Güres Alt Yapi Takimi, 10-11-12 Mayis tarihleri arasinda yapilacak olan CW Enerji Türkiye Yagli Güres Ligi’nin hazirliklarina hiz kesmeden devam ediyor.

Akdeniz’in Kirkpinar’ina sayili günler kala Manavgat Belediyesi Hizmet Binasi bahçesinde gerçeklesen antrenmana, Manavgat Belediye Baskani Niyazi Nefi Kara’yi temsilen baskan yardimcisi Engin Tüter, Kültür Müdürü Gülcan Bulut ve Güres Koordinatörü Abdullah Seçim katilarak genç sporculara moral ziyareti gerçeklestirdi. Ilica Er Meydani’nda kol baglayacak olan 80 sporcu, Minik 1, Minik 2, Tesvik 1, Tesvik 2, Tozkoparan, Ayak, Deste Küçük Boy, Deste Orta Boy, Deste Büyük Boy, Küçük Orta Küçük ve Küçük Orta Büyük Boy kategorilerinde müsabakaya çikacak. Genç sporcular, Yagli Pehlivan Güresleri’nde sampiyonluk sözü vererek kendilerine destek olan Manavgat Belediye Baskani Niyazi Nefi Kara’ya tesekkür etmeyi de ihmal etmedi.

“Manavgat’in evlatlari sampiyon olacak”

Manavgat Belediyesi’nin güres takiminin büyük basarilara imza atacagini belirten Manavgat Belediye Baskani Niyazi Nefi Kara, spora ve sporcuya katki saglamaya devam edeceklerini söyledi.

Baskan Kara, “Genç sporcularimiz, Akdeniz’in Kirkpinar’i olarak adlandirilan Manavgat Belediyesi Yagli Pehlivan Güresleri öncesinde büyük bir motivasyonla çalismalarina devam ediyor. Kentimizin evlatlari, sporcu olarak yetisecek ve Manavgat’imizin adi basarilarla anilacak. Manavgat Belediyesi olarak çocuklarimizin her zaman yaninda olacagiz. 10-11-12 Mayis tarihleri arasinda Ilica Stadyumu’nda yapilacak olan müsabakalarda çocuklarimizdan basarilar bekliyorum. Simdiden bütün güres severlerimizi Manavgat Belediyesi Yagli Pehlivan Güresleri’ne davet ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA