195 Sporcunun Katildigi Türkiye Enduro Ve ATV Sampiyonasi 1. Ayagi Bilecik'te Yapildi

Bilecik’te yapimi tamamlanan Endurobil 365 Ekstrem Park, Türkiye Enduro ve ATV Sampiyonasi 1. Ayagi’na ev sahipligi yaparken, 7’si kadin, 195 endurocu katildi.

Türkiye Enduro ve ATV Sampiyonasi’nda sezonu Bilecik ilk kez açildi. Türkiye’nin en zorlu yaris serileri arasinda yer alan Türkiye Enduro ve ATV Sampiyonasi’nda Bilecik’te dün endurocular, Cumhuriyet Meydaninda yapilan kayitlari ile basladi.

Ardindan Endurobil 365 Ekstrem Park’ta zamana karsi ter döken endurocular, bugün ise binlerce Bileciklin katilimiyla hem ekstrem testte hem de enduro testte sezonun ilk kupalari için mücadele ettiler. Türkiye’nin en zorlu yaris serileri arasinda yer alan Türkiye Enduro ve ATV Sampiyonasi’nda Bilecik’te 13 kategoride 7’si kadin, 195 sporcu kiyasiya yaristi. Yarislar EnduroGP, E1, E2, E3, E1B, E2B, E3B, EC, Veteran, Kadinlar, Gençler, S1 ve S2 siniflarinda düzenlendi.

Yarismalar sonunda kategorilerinde ilk üçe girenlerin ödüllerini Vali Yardimcisi Vedat Yilmaz, Bilecik Belediye Baskan Yardimcilari Yasar Külhan ve Sabri Çobanoglu, Kültür Turizm Il Müdürü Serkan Bircan ve Bilecik Gençlik ve Spor Il Müdürü Yasin Özdemir verdi.

Öte yandan 2 günde binlerce kisinin izledigi Türkiye Enduro ve ATV Sampiyonasi 1. Ayagi’ndan Bilecik’te 10 sporcu katildi.

EV kategorisinde Ali Baydas ve EC Grubundan Ufuk Çakmak birinci oldu. Sami Yilmaz, Hasan Gider ve Aykut Kiziltan ise gruplarinda üçüncü oldu.

Kaynak: İHA