Markus Gisdol Açiklamasi 'Inanilmaz Bir Maç Oldu, 3 Topumuz Direkten Döndü'

SAMSUN – Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Adana Demirspor maçinin inanilmaz bir maç olarak nitelendirerek, 3 toplarinin direkten döndügünü vurguladi.

Trendyol Süper Lig’in 33. haftasinda Samsunspor, sahasinda Adana Demirspor ile 1-1 berabere kaldi. Karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, açiklamalarda bulundu. Galibiyeti kaçiran taraf olduklarina deginen Gisdol, 3 puani kaçirdiklari için üzgün olduklarini söyledi.

Kazanmak için son ana kadar savastiklarini ifade eden Markus Gisdol, “Bu maçin zor olacagini biliyorduk. Ilk yarida iyi oynadik ama gol bulamadik. Performanstan memnundum ama skordan degildim. Çok basit bir gol yedik. Soyunma odasinda iyi oynadigimizi söyledim. Konsantrasyon kaybi istemedim. Rakibimize de çok kontra pozisyonu verdik. 75’den sonra baskiyi arttirdik ve golü bulduk. Inanilmaz bir maç oldu. 3 direkten dönen topumuz vardi. Sans biraz yanimizda olsaydi kazanabilirdik. Önümüzdeki maçlara bakacagiz” dedi.

Kaynak: İHA