Giresunspor - Göztepe Maçinin Ardindan

Trendyol 1. Lig’in 31. haftasinda Giresunspor, sahasinda Göztepe’ye 3-0 maglup oldu. Maçin ardindan teknik direktörler açiklamalarda bulundu.

Karsilasma sonrasi düzenlenen basin toplantisinda konusan Giresunspor Teknik Direktörü Serhat Güller, takiminin iyi hazirlandigini düsündügünü ancak kisisel hatalarin gol yemelerine neden oldugunu belirtti.

Güller, genç bir kadroyla mücadele ettiklerini ve ligi en iyi sekilde bitirmeye çalistiklarini ifade etti.

Güller, “Bugün oynadigimiz karsilasmaya iyi hazirlandigimizi düsünüyordum. Oyunun ilk 45 dakikalik bölümünde sahanin her yerinde olmaya çalistik. Güçlü rakibimize direnmeye çalistik. Bu bölüm içerisinde 2 tane pozisyonda yakaladik. Gol olabilecek pozisyonlar yakaladik. Fakat degerlendiremedik. Genel anlamda 3 tane gol yedik. Yedigimiz 3 golün tamaminda da kisisel hatalarimiz mevcut. Daha önce defalarca söylemistim. Genç takimlarda bu kisisel hatalar çok fazla oluyor. Maalesef onu zaman zaman ayni oyuncular olmasa da farkli oyuncularda karsi karsiya kaliyoruz. Bugün de onlardan bir tanesi oldu. Ama ligi sag salim bitirmeye çalisiyoruz. Sahaya çikan ve mücadele eden bir takim olarak ligi bitirmeye çalisiyoruz. Kalan 3 maçimizi da en iyi sekilde oynamaya çalisacagiz. Göztepe iyi bir takim. Bu ligi domine eden takimlardan bir tanesi. Belki sampiyon olacaklar. Onlara da basarilar diliyorum” dedi.



“Biraksaydik daha önce birakirdik”

Güller, istifayla ilgili bir soruya ise ise degisikligin su asamada faydali olmayacagini dile getirerek, “3 hafta kaldi. Yani simdi biz yönetimle baslarken anlattim, söyledim. Transferin açilmasi üzerine bir seyimiz vardi ama onu gerçeklestiremedik. Elimizdeki oyuncu kadrosuyla devam etmek zorunda kaldik. U17-U19 takimiyla oynuyoruz. Oyuna giren oyuncularimizi görüyorsunuz. Yas ortalamasi 17-18. Bu ligde hiç oynamamislar. Bazilari U19 takiminda bile oynamamis. Ama her seye ragmen onlari Giresunspor’un gelecegi adina ayakta tutmaya, antrenman yapmayi, Giresunspor’u en iyi sekilde temsil edecek sekilde sahada olmasi için çalisiyoruz. Antrenmanlarimizi da bu yönde yapiyoruz. Simdi böyle bir ortamda birakip gitmek tabii biraksaydik daha önce birakip gitmek gerekiyordu. Ne degisecekti. Yine ayni oyuncu toplulugu, yine ayni sartlar. Dolayisiyla bir degisikligin buraya su asamadan sonra çok faydasi olacagini düsünmüyorum. Gelen hocanin da 3 maçligina gelecegini düsünmüyorum isin aslina bakarsaniz. Dedigim gibi iyi niyetliyiz. Iyi niyetimizle de Giresunspor’a elimizden geldigi kadar bilgimiz ve tecrübemiz dogrultusunda elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalisiyoruz” seklinde cevap verdi.

Göztepe cephesi

Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov ise rakiplerinin iyi bir performans sergiledigini ancak kontrolün kendilerinde oldugunu belirtti.

Stoilov, önlerindeki maça odaklanacaklarini ve maç maç düsünmeye devam edeceklerini söyledi.

Stoilov, “Saniyorum bugün rakibimiz daha iyiydik ve kazanmayi hak ettik. Futbol anlaminda gerçekten güzel bir maç oldu. Iki takim da oynamaya çalisti. Giresunspor da oynamaya çalisti. Bence sempatik bir takim, ilgi çeken bir takim, oynamaya çalisan bir takim. Bugün de öyleydiler. Bize karsi 1-2 tane önemli firsat yakaladilar. Bu anlamda ben savunma anlaminda kendi takimimla ilgili çok memnun oldugunu söyleyemem. Çünkü bu firsatlari rakibimize vermemiz gerekiyordu. Ama genel anlamda oyunun kontrolü bizdeydi. Istedigimiz birçok seyi sahaya yansittik. Firsatlar yakaladik. Kaçirdigimiz goller oldu. Simdi bu galibiyetten dolayi mutluyuz. Bu galibiyetle beraber önümüzdeki maçimiza odaklanmaya baslayacagiz. Bu maç için çalismalarimizi sürdürecegiz. Maç maç düsünmeye devam edecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA