Dünya Takimlar Yürüyüs Sampiyonasi'nin Basin Lansmani Yapildi

Kepez Belediyesi sponsorlugunda gerçeklesecek Dünya Takimlar Yürüyüs Sampiyonasi ’nin basin toplantisi düzenlendi.

Dünya Takimlar Yürüyüs Sampiyonasi Antalya’daki EXPO 2016 alaninda yarin basliyor. 52 ülkeden toplam 431 sporcunun katilacagi sampiyonanin basin lansmani DokumaPark’ta yapildi. Gerçeklesen toplantiya Antalya Valisi Hulusi Sahin, Türkiye Atletizm Federasyonu Baskani Fatih Çintimar, World Athletics (WA) Üst Yöneticisi (CEO) Jon Ridgeon, dünya ve olimpiyat sampiyonu Robert Korzeniowsk, milli atletler Meryem Bekmez ve Salih Korkmaz da katildi.

Antalya Valisi Hulusi Sahin, son dönemde Antalya’nin birçok turizm ve spor organizasyonuna ev sahipligi yaptigini ifade ederek, “Antalya ve Türkiye için çok önemli bir organizasyon. Ev sahipligi için büyük bir memnuniyet ve onur duyuyoruz. Böyle önemli ve büyük bir organizasyonun Antalya’da yapilmasini karar veren Dünya Atletizm Birligine tesekkür ediyorum. Bu organizasyonu hayata geçiren, büyük emek veren Türkiye Atletizm Federasyonu Baskani Fatih Çintimar ve ekibine de çok tesekkür ediyorum” dedi.

Türkiye Atletizm Federasyonu Baskani Fatih Çintimar ise, yürüyüs adina dünyada bir tarih yazildigini ifade ederek, “Bu tarihi dünya atletizmiyle birlikte Antalya’da yazacagiz. Bu organizasyonu bize veren ve destek olan dünya atletizm ailesine tesekkür ediyorum. Sporculara basarilar diliyorum" diye konustu.

Toplanti toplu fotograf çekimi ile sona erdi.

Kaynak: İHA