Bandirmaspor - Tuzlaspor Maçinin Ardindan

Trendyol 1. Lig’in 31. haftasinda oynanan Bandirmaspor-Tuzlaspor maçinin ardindan iki takimin teknik direktörleri basin toplantisinda açiklamalarda bulundu.

Trendyol 1. Lig’in 31. haftasinda Bandirmaspor evinde oynadigi Tuzlaspor ile 1-1 berabere kaldi. Maçin ardindan basin toplantisinda konusan Bandirmaspor Teknik Direktörü Yusuf Simsek, "Ne olursa olsun hedefimizden hiçbir sapma olmadan önce ilk 6 da yer alip sonra da süper lige çikmak istiyoruz" dedi.

Kazanmak için mücadele ettiklerini ifade eden Simsek, "Zaman zaman iyi seyler yaptigimizi düsünüyorum fakat istedigimiz sonucu alamadik. Üç haftadir öne geçtigimiz maçlari berabere tamamliyoruz. Buna bir çözüm bulmamiz lazim. Üzgünüm çünkü hedefi olan bir takimiz. Hedefi olan bir takimin biraz daha iyi oynamasi gerekiyor. Henüz biten bir sey yok, kalan 3 maçtan 9 puan alarak play-off’un içinde olmak istiyoruz" seklinde konustu.



Tuzlaspor cephesi

Tuzlaspor Kaleci Antrenörü Mazhar Sevgi de taraftarlara keyifli bir maç izletmeye çalistiklarini söyledi.

Iyi bir oyuncu grubuna sahip olduklarini anlatan Sevgi, "Elimizden geldigince bir seyler yapmaya çalisiyoruz. Oyuncularimiz bize çok yardimci oluyor. Bugün de çok iyi mücadele ettiler. Oyunun ilk devresinde bekleyip, kazandigimiz toplarla hücum yapmayi planlamistik. Ikinci yariya yenik baslayinca bu sefer hücum yapan taraf olmaya çalistik. Nitekim golü bulduk, bir gol daha atabilirdik" diye konustu.

Kaynak: İHA