Bakan Göktas, Cudi'nin Yildiz Kizlari Ile Söylesi Yapti

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakani Mahinur Özdemir Göktas, Sirnak Belediyesi Dengbej Evi’nde Cudi’nin yildiz kizlari ile söylesi yapti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakani Mahinur Özdemir Göktas, çesitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Sirnak’a geldi. Bakan Göktas, Sirnak Belediyesi Dengbej Evi’nde spor grubu Cudi’nin yildiz kizlari ile bir araya geldi. Bakan Göktas, söylesi programinda ögrencilerin talep ve isteklerini dinledi. Bakan Göktas, “Her biriniz alaninda piril piril yetismis azimli, basarili bin bir zorlukla karsilasmis olmaniza ragmen, sporla, sanatla farkli dallar ile TÜBITAK’ta, yarismalarla farkli alanlarda her biriniz çaba sarf ettiniz ve zorluga ragmen her biriniz bu basarilari elde ettiniz. Inanmak basarinin yarisidir. Sizler inandiginiz için kulüplerimiz basariyor. Sizler inandiginiz için Türkiye, Avrupa ve dünya sampiyonu olabiliyorsunuz. Ben burada asla pes etmeyen bir gençlik görüyorum” dedi.

Kizlara ailelerinin, mahallelerinin, sehirlerinin ve ülkelerinin gurur kaynagi oldugunu dile getiren Bakan Göktas, “Basarili kadin olmak için, her zaman isim sahibi olmak gerekmiyor. Bir yerden baslayip mücadele ettikçe yaptigimiz isin aslinda ne kadar kiymetli oldugunu ortaya çikariyorsunuz. Devletimiz buraya çok güzel bir spor okulu kurmus, buraya çok güzel imkan saglamis. Bu spor okulu sayesinde bir çok dalda çok basarili çocuklarimiz çikmis. Bizde Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanligi olarak çocuklarimiza her türlü destegi sagliyoruz. Bu ülkenin basarisi kadinlar ve kiz çocuklari ile mümkündür. Sirnak Valiligimiz üzerinden, spor kulüplerine malzeme desteginde bulunacagiz. Bizde devlet olarak çocuklarin okullasmasina yönelik sayin Cumhurbaskanimiz ile birlikte çok güzel adimlar attik. Suan aranizda ileride ülkenin basarili sporculari, bilim insaninda, sanatçina bu salondan çikacagina inaniyorum. Asla pes etmeyin. Bu sizin hayat felsefeniz olsun” diye konustu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakani Mahinur Özdemir Göktas, ziyaretlerin ardindan Sirnak’tan ayrildi.

Kaynak: İHA