Trabzonspor Dis Saha Performansini Toparlamak Istiyor

Trendyol Süper Lig’in 31. haftasinda deplasmanda Konyaspor ile karsilasacak olan Trabzonspor, dis saha performansini toparlamayi hedefliyor. Bordo-mavililer, Teknik Direktör Abdullah Avci yönetiminde deplasmanda 18, iç sahada ise 19 puan topladi.

Bu sezon inisli-çikisli bir grafik sergileyen Trabzonspor, hem iç sahada hem dis sahada istikrar ariyor. Deplasmanda oynadigi son 5 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 maglubiyet elde eden bordo-mavililer, Konyaspor karsisinda 3 puani hedefliyor.

Son 8 sezonun en fazla maglubiyetini aldi

Bordo-mavililer, 2023-2024 sezonuna Teknik Direktör Nenad Bjelica yönetiminde baslamis, daha sonra Abdullah Avci’yi göreve getirmisti. Bu sezon Hirvat çalistirici ile 8, Avci ile 22 maç oynayan Karadeniz ekibi, toplamda 30 müsabakada 15 galibiyet, 4 beraberlik ve 11 maglubiyet elde ederek, son 8 sezonun en çok maglubiyetini aldi.

Bjelica dönemi

Trabzonspor, Hirvat çalistirici ile bu sezon oynadigi 8 karsilasmada 4 galibiyet, 4 maglubiyet yasadi. Iç sahada 3, dis sahada ise 1 galibiyet alan Nenad Bjelica idaresindeki Karadeniz ekibi, konuk oldugu karsilasmalarda 3 puan alirken, iç sahada ise 9 puan toplayabildi.

Avci dönemi

Trabzonspor Teknik Direktör Abdullah Avci döneminde ise bu sezon 22 maç oynadi. Söz konusu maçlarda 11 galibiyet, 4 berberlik ve 7 maglubiyet aldi. Iç sahada oynanan 11 maçta 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 maglubiyetle 19 puan kazanan Avci, deplasmanda ise 5 galibiyet, 3’er beraberlik ve maglubiyetle 18 puani hanesine yazdirdi.

Milli ara sonrasi Konyaspor ile deplasmanda karsilasacak olan Trabzonspor, Abdullah Avci ile dis saha performansini toparlamayi hedefliyor.

Kaynak: İHA