Sergen Yalçin Açiklamasi 'Beklenen Oyunun Gerisindeydik'

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçin, MKE Ankaragücü maçinin ardindan yaptigi açiklamada, takimin bekledigi oyunun çok gerisinde oldugunu belirterek, "Antalyaspor’un hedefleri içerisinde ilk 10 pozisyonunu korumaya devam ediyoruz" dedi.

Antalyaspor, Süper Lig’in 31. haftasinda sahasinda agirladigi MKE Ankaragücü ile 1-1 berabere kaldi. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Yalçin, yaklasik 20 günlük aranin ardindan lige konsantre olmanin zor oldugunu belirtti.

Oyunculari lige döndürmenin kolay olmadigina deginen Yalçin, “Onun sikintisini yasayacagimizi söylemistik. Uzun bir aradan sonra tekrar oyuna konsantre olmak lige döndürmek oyunculari kolay olmuyor. Bunun sikintisini yasadik. Çok da oyuncularimizi konsantre edememisiz. Oyun olarak çok tatmin edici bir oyun oynadigimizi söylemek zor. Bekledigimiz oyunun çok gerisindeydik. Geldigimizden beri takim çok iyi oyunlar oynuyor. Arada böyle oyunlarin minimuma düstügü maçlar dogal olarak olacak. Uzun bir lig oynuyoruz. Her maç ayni performans gelmez. Anadolu takimi olarak zaman zaman düsüsler bekliyoruz. Antalyaspor’un hedefleri içerisinde ilk 10 pozisyonunu korumaya devam ediyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA