Selçuk Inan Açiklamasi 'Maglubiyetin Tüm Sorumlulugunu Üstüme Aliyorum'

Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk Inan, Alanyaspor maçinin ardindan, "Maglubiyetin tüm sorumlulugunu üstüme aliyorum" dedi.

Gaziantep Futbol Kulübü, Trendyol Süper Lig’in 31. haftasinda sahasinda Alanyaspor’a 3-0 maglup oldu. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk Inan, maglup olduklari için üzgün olduklarini söyledi.

Inan, "Çok üzgünüm. Oyuna çok iyi baslamadik. Maglubiyetin tüm sorumlulugunu üstüme aliyorum. Aslinda bu maça çok iyi hazirlandik. Alanyaspor’u iyi analiz ettik ama oyuna bu kadar konsantrasyon eksigiyle baslayacagimizi tahmin etmiyordum. Bu beni biraz hayal kirikligina ugratti. Futbolda bunlar var. Çok baski ve hirs bazen daha kötü etkiler. Buraya gelmeden önce zor bir yere geldigimin farkindaydim. Altindan kalkacagimiza inaniyorum. Bugün bir maç kaybettik. Buraya gelmeden önce takimin defansif olarak daha güçlü oldugunu düsünüyordum ama bugün bu konuda daha zayif olmamiz beni üzdü. Hücum anlamda daha fazla çaba gösteriyoruz ama bugün defansif anlamda kötüydük. Alanyaspor bizim rakibimiz degil. Güçlü bir takim. Bugün oyundan çok memnun degildim ama takimin gol arama reaksiyonu iyiydi. Psikolojik olarak baski altinda olan ve kolay etkilenen bir takimiz. Taraftarlarin da yanimizda olmasi lazim. Maç 1-0 iken tepki göstermek iyi bir sey degil. Onlardan ricam maç sonuna kadar takimi desteklemek. Kafamda farkli oyun sistemi oynamak var tabii ki ama her seyi hizli bir sekilde degistirmek kolay degil. Bu zamanla olacak bir durum" diye konustu.

Kaynak: İHA