Manisa FK - Bodrum FK Maçinin Ardindan

Trendyol 1. Lig’in 28. haftasinda Manisa Futbol Kulübü sahasinda Bodrum Futbol Kulübü’ne 1-0 yenildi. Maçin ardindan teknik direktörler karsilasmayi degerlendirdi.

Karsilasma sonrasi düzenlenen basin toplantisinda konusan Manisa FK Teknik Direktörü Mustafa Dalci, “Zor bir maç oldu. Mücadelesi çok yüksek, atanin kazanacagi bir maçti. Biz pozisyonlari degerlendiremedik. Sonuçta maglup olduk, üzgünüz. En kisa zamanda bu durumdan çikmak gerekiyor. Artik bu maçi unutup önümüzdeki maçlara bakacagiz. En kisa sürede bu durumdan çikmamiz gerekiyor” dedi.



Bodrum FK cephesi

Zorlu bir dönemde 3 puan aldiklari için mutlu oldugunu kaydeden Bodrum FK Teknik Direktörü Ismet Tasdemir, ise, “Bizim için de rakibimiz için de çok önemli bir maçti. Özellikle sezon basinda çok farkli hedeflerle kurulmus bir rakibimiz vardi. Baktigimiz zaman bireysel olarak baktiginizda gerçekten çok sampiyonluklar yasamis, çok farkli üst düzey takimlarda oynamis oyunculardan kurulu bir takima karsi oynadik. Bu sene inisli çikisli bir grafik sergiliyorlardi. Bizim de son dört hafta özellikle oyun olarak iyi oynamamiza ragmen sonuç alamadik. Bu sonuca da ihtiyacimiz vardi açikçasi. Dolayisiyla özellikle sampiyonluk ve play-off yarisinin kizistigi su dönemde burada galip gelmek çok önemliydi. Dogru bir oyun oynadik. Iyi bir oyun oynadik. Sonucunda da zor da olsa galip gelmeyi bildik. Oyuncularimi tebrik ediyorum. Kalan 6 tane çok zor maçimiz var. Insallah ayni ciddiyetle ayni tempoyla, ayni oyunla hedefi galibiyet olan takimi sahaya tekrar yansitmayi, bundan sonraki maçlarda da basarabiliriz. Hedefimiz bu. Bunun için ugrasiyoruz. Tekrar bugün galip gelen oyuncularin hepsini kutluyorum. Çünkü hak ettikleri bir galibiyet aldilar” diye konustu.

Kaynak: İHA