Konyaspor Ile Trabzonspor 46. Randevuda

Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in 31. haftasinda sahasinda karsilasacagi Trabzonspor ile 46. kez rakip olacak. Geride kalan maçlarda Trabzon ekibinin 22’ye 11 galibiyet üstünlügü bulunuyor.

Trendyol Süper Lig’in 31. haftasinda Konyaspor, yarin saat 20.30’da Konya Büyüksehir Stadi’nda Trabzonspor ile karsi karsiya gelecek. Ligde Konyaspor 7 galibiyet, 12 beraberlik ve 11 maglubiyetle topladigi 33 puanla küme düsme hattinin bir sira üstünde 16. sirada yer aliyor. Trabzonspor ise 15 galibiyet, 4 beraberlik ve 11 maglubiyetle aldigi 49 puanla 3. sirada bulunuyor. Konyaspor’un küme düsme hatti ile arasinda 2 puan, Trabzonspor’un ise lider Galatasaray ile arasinda 32 puan fark bulunuyor.

Süper Lig’de 46. randevu

Konyaspor ile Trabzonspor Süper Lig’de 46. kez karsi karsiya gelecek. Aralarinda daha önce oynanan 45 maçta Konyaspor 11 kez sahadan galip ayrilirken, Trabzonspor ise 22 defa rakibini maglup etti. Ikili arasindaki 12 karsilasmada ise kazanan taraf çikmadi. Söz konusu maçlarda Konyaspor 53 kez gol sevinci yasarken, Trabzonspor 71 defa fileleri havalandirdi. Iki takim Konya’da 22 kez karsi karsiya geldi. Konyaspor bu maçlarda 5 kez kazanirken, 7 müsabakadan yenilgiyle ayrildi. 10 mücadele ise beraberlikle sonuçlandi. Konyaspor sahasindaki maçlarda 25 kez gol atma basarisi gösterirken, Trabzonspor 25 defa gol sevinci yasadi. Ligin ilk yarisinda Trabzon’da oynanan karsilasma 2-1’lik Trabzonspor’un galibiyeti ile sonuçlanmisti.

Atilla Karaoglan düdük çalacak

Konyaspor ile Trabzonspor arasinda oynanacak karsilasmayi hakem Atilla Karaoglan yönetecek. Karaoglan’in yardimciliklarini Cevdet Kömürcüoglu ve Ceyhun Sesigüzel yapacak. Karsilasmanin dördüncü hakemi ise Mert Güzenge olacak.

Kaynak: İHA