Kocaelispor Baskani Durul Açiklamasi 'Göztepe Maçi, Bizim Için Bir Dönüm Noktasi Olacaktir'

Kocaelispor Baskani Recep Durul, yarin oynanacak Göztepe maçinin kendileri için dönüm noktasi olacagini belirterek, taraftarlara çagrida bulundu. Durul, "Stada gelelim, 12. adam olarak oyuna dahil olalim. Arma askina, sevdamiza sahip çikalim ve Kocaelispor’un yeniden yükselisine hep birlikte itici bir güç olusturarak sahitlik edelim" dedi.

Kocaelispor Baskani Recep Durul ile yönetim kurulu üyeleri, Kocaeli Stadyumu’nda gazeteciler ile bir araya geldi. Toplantida söz alan Kocaelispor Basin Sözcüsü Tuncay Arican, 18 Mart’ta Engin Koyun’un istifa ettigini hatirlatarak, "Yönetim kurulunda aldigimiz karar dogrultusunda Recep Durul baskanlik görevini üstlenmistir ve sezon sonuna kadar bu göreve devam edecektir. Engin Baskan’a emekleri için tesekkür ederim. Recep Baskanimiza da kolayliklar diliyorum. Camianin beklentisi tabii ki sampiyonluk. Bu sampiyonluk beklentisinden dolayi hem takim üzerinde baski hem de sehirdeki bazi protestolardan sonra bu süreci yönetmek kolay degil" dedi.



"Göztepe maçi, bizim için bir dönüm noktasi"

Kocaelispor camiasi olarak zorlu bir maç esiginde olduklarini söyleyen Recep Durul ise, "Önümüzde çok ciddi bir Göztepe maçi var. ’Olmak ya da olmamak’ tabiri vardir, gerçekten bizim için bir dönüm noktasi diyebiliriz. Büyük camialar, özellikle Kocaelispor camiasi, tarihinde bu tür zor virajlardan hep basarili sekilde çikmistir. Camia refleksini hep göstermistir. Bugün de ayni tarihi olayi tekrar yasiyoruz. Bizler yönetici arkadaslarimiz ve yönetim kurulu olarak da aldigimiz sorumluluk bilincinde olarak, Kocaelispor’umuzu bu süreçten daha da güçlenerek nasil çikaracagimizin çalismalarini yaptik, yapiyoruz. Biz hem mental açidan hem fiziki açidan hem de iletisim açisindan güzel bir noktaya getirdik. Bundan sonra bunun sahaya yansimasini bekleyecegiz" dedi.



"Stada gelelim, 12. adam olarak oyuna dahil olalim"

Taraftarlara çagrida bulunan Baskan Durul, su ifadeleri kullandi:

"Yarin oynayacagimiz Göztepe maçi, bizim için bir dönüm noktasi olacaktir. Kocaelispor camiasiyla, taraftariyla, mazisindeki basarilariyla, Türkiye liglerinin en saygin ve önde gelen camialarindan biridir. Bu süreçte futbolun derin ve zorlu sularinda bir kez daha stratejik ve tarihi bir yolculuk halindeyiz. Takimimiz tarihinden ve mazisinden aldigi güçle, bir buzkiran gemisi gibi yoluna ve hedefine devam edecektir. Camia olarak bu tarihi refleksi gösterebilecek güçte ve inançtayiz. Zaman büyük Kocaelispor camiasi olarak birlik ve beraberlik içinde kenetlenme zamanidir. Sehrimizin yönetenlerini, degerlerini, dinamiklerini, aktörlerini, paydaslarini; is, spor, siyaset ve sivil toplum kurumlarinin degerli katilimcilarini, yesil siyahli renklere ve kulübümüzün sembolü armamiza gönül vermis taraftarlarimiza sesleniyorum. Stada gelelim, 12. adam olarak oyuna dahil olalim. Arma askina, sevdamiza sahip çikalim ve Kocaelispor’un yeniden yükselisine hep birlikte itici bir güç olusturarak sahitlik edelim. Bugün sizin gününüz, Kocaelispor’un günüdür. Gelin bu basariyi birlikte kutlayalim ve takimimizi yüceltelim. Dalgali dönemlerde taraftarlarin ayaga kaldirdigi takim hikayelerini hepimiz iyi biliriz. Biz bunu sagladigimiz sürece, kocaman bir yürek oluruz ve Kocaelispor’un önünde hiçbir güç duramaz."

Kaynak: İHA