Belözoglu Açiklamasi 'Galibiyeti Kaçiran Taraftik'

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoglu, Antalyaspor maçinin ardindan galibiyeti kaçiran taraf olduklarini belirterek, Ankaragücü’ne yakisir bir sekilde güvenli alanda ligi bitirmek istiyoruz" dedi.

Süper Lig’in 31. haftasinda MKE Ankaragücü, deplasmanda karsilastigi Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldi. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Belözoglu, 2019 senesinde Antalya deplasmanindan, Ankara’ya dönerken hayatini kaybeden iki taraftara Allah’tan rahmet diledi.

Karsilasmayi degerlendiren Belözoglu, “Sahada kazanmayi isteyen oyun anlaminda da sahada net bir sekilde hak eden taraf oldugumuzu düsünüyorum. Antalyaspor iyi takim tehlikeli oyunculari var. Galibiyeti kaçiran taraf olduk. Bu 1 puan bize ne kazandirir, ne kaybettirir ona bakacagiz. Ligde 13. beraberligimizi aldik. Tüm beraberliklerde kazanabilecek oyun oynadik. 12-14 puan arasinda daha üstte olabilirdik. Ankaragücü’ne yakisir bir sekilde güvenli alanda ligi bitirmek istiyoruz. Galibiyet oyunuyla kulübümüzü ligde iyi bir konuma getirecegiz, kupada da finale çikip Ankaragücü’ne yakisacak performansi devam ettirmek istiyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA