Triocup 2024 Sampiyonlari Belli Oldu

Mugla’nin Marmaris ilçesinde Marmaris Uluslararasi Yat kulübü (MIYC) tarafindan düzenlenen ve dört ayaktan olusan MIYC trio cup bugün yapilan son ayak yarisi ile sona erdi.

Bu yil ikinci kez düzenlenen MIYC Trio Cup Yat Yarislari 4. ayak mücadelesinde sampiyon yelkenciler belli oldu. Marmaris Uluslararasi Yat Kulübünün (MIYC) düzenledigi ve yatlarda sadece 3 yelkencinin bulunabilecegi MIYC Trio Cup yarislarinin 4. ayak mücadelesiyle birlikte 2024 yilinin yarislari tamamlanmis oldu. Dördüncü ayak mücadelesine Türkiye, Hollanda ve Rusya’dan 10 yelkenli yat ile 30 sporcu katildi.

Yelkenciler Marmaris Körfezinde uygun rüzgarin çikmasi ile yarislarini tamamladilar.

MIYC Trio Cup sampiyonlari ve dereceye girenler dördüncü ayak sonuçlariyla belirlendi. IRC1 ve IRC2 siniflarinda yarisarak 4. ayakta dereceye girenler ve genel sonuçlarin birincilerine ödülleri, kulüp bahçesinde düzenlenen törende verildi.

Dereceye giren yatlar ve dümenciler söyle:

IRC1 kategorisi: 1. Vakkorama yati ile dümenci Cem Hakko, 2. Faraway yati ile dümenci Zafer Öznur, 3. VMG Yelken yati ile dümenci Dogukan Kandemir

IRC2 kategorisi: 1. M2-DRD Hotels yati ile dümenci Hasan Çiplak, 2. Auriga yati ile dümenci Behlül Usluoglu, 3. Ada Sailor yati ile dümenci Alp Doguoglu.

Kaynak: İHA