Trabzonspor, Kayserispor'un Konugu

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 33. haftasinda yarin Kayserispor’un konugu olacak.

Trendyol Süper Lig’in 33. haftasinda Trabzonspor, yarin saat 19.00’da deplasmanda Kayserispor ile karsilasacak. Ligde üçüncülük iddiasini korumak isteyen bordo-mavililer, alt siralardan kurtulmak isteyen rakibi karsisinda sahadan galibiyetle ayrilmayi planliyor. Bu zorlu müsabakada hakem Çagdas Altay düdük çalacak. Altay’in yardimciliklarini ise Mustafa Sönmez ve Ogün Kamaci yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi de Ilker Yasin Avci olacak.

54.randevu

Iki takim arasinda geride kalan 53 maçta bordo-mavililerin galibiyetlerde 32-9 üstünlügü bulunurken, 12 karsilasma ise beraberlikle sonuçlandi. Trabzonspor, bu müsabakalarda Kayserispor kalesine 99 gol atarken, aglarinda da 57 gol gördü. Iki takim arasinda sezonun ilk yarisinda Trabzon’da oynanan maçta konuk ekip sahadan 1-0 galip ayrilmisti.

Deplasman golcüsünün durumu belirsiz

Bu sezon deplasmanda oynanan maçlarda takimin gol yükünü çeken Trezeguet, Sivasspor karsilasmasinin ilk yarisinda sakatlanmis ve ikinci yari öncesi oyundan alinmisti. Misirli oyuncunun sol arka adalesinde yaralanma tespit edildi. Tedavisi devam eden basarili futbolcunun durumu belirsizligini korurken, yapilacak son çalismada durumuyla ilgili karar verilecek.

Ligde 10 gol atan Trezeguet, bunlarin 6’sini deplasmanlarda kaydetmisti.

Öte yandan Trabzonspor’da Eren Elmali, Ugurcan Çakir ve Baniya sari kart ceza sinirinda bulunuyor. Bu futbolcular yarin kart görmeleri halinde bir sonraki hafta Gaziantep FK’ya karsi forma giyemeyecek.

Kaynak: İHA