Simge Aköz Açiklamasi 'Motivasyonumuz Tam, Kupayi Eve Götürmek Istiyoruz'

Sultanlar Ligi final serisinin sampiyonluk maçinda Fenerbahçe ile karsilasacak olan Eczacibasi Dynavit’in milli voleybolcusu Simge Aköz, “Bizim motivasyonumuz tam, kupayi eve götürmek istiyoruz. Onu da inaniyorum ki final maçinda gösterecegiz” dedi.

Eczacibasi Dynavit’in milli voleybolcusu Simge Aköz, 25-21’lik setlerle 3-0 kazanarak Sultanlar Ligi final play-off serisinde durumu 2-2’ye getirdikleri Fenerbahçe maçi sonrasi Ihlas Haber Ajansi muhabirine özel açiklamalarda bulundu. Ilk olarak iyi bir reaksiyon göstererek sampiyonluk yarisini son maça tasidiklarini söyleyen basarili libero, “Bugün tertemiz bir oyun vardi sahada. Final serisine basladigimizda yolun uzun olacagina inaniyorduk. Aslinda güçleri çok denk iki takimiz. Çok da güzel bir voleybol ortaya koydugumuzu düsünüyorum. 3-0 kaybettigimiz maçtan sonra 3-0 kazanarak çok iyi bir reaksiyon verdigimizi düsünüyorum. Biz maça çikmadan önce birbirimize sözler verdik. Bütün agresifligimizi sahaya yansitacagimizi söyledik ve bu takimin her bir bireyi bunu sahaya yansitti. Çok büyük gurur duyuyorum” diye konustu.



“12 sene sonra umarim bu kupayi evimize götürecegiz”

Taraftarlarin desteginden etkilendigini ve 12 yil sonra kupayi kazanmayi çok istediklerini belirten Simge Aköz, “Taraftarlarimiz harika. Onlara çok tesekkür ediyorum. Bizleri hiç yalniz birakmiyorlar. Tabii ki bir camia kulübüyle yarismak mümkün degil ama onlari isitmek, bizimle birlikte olduklarini bilmek çok güzel. Finalde görüsürüz diyorum. 12 sene sonra umarim bu kupayi evimize götürecegiz” sözlerini kaydetti.



“Motivasyonumuz tam, kupayi eve götürmek istiyoruz”

Sampiyonluk için tam anlamiyla motive olduklarini ve finalde kupayi kazanmak için kenetlendiklerinin altini çizen milli voleybolcu, “Hem setler, hem de maçlar esit sartlarda ilerliyor. Bir set 25-14 biz kazaniyoruz, bir set onlar kazaniyor. Bir maç 3-0 onlar kazaniyor, bir maç biz kazaniyoruz. Çok yogun bir tempo. Iki günde bir maç oynuyoruz. Hem mental, hem fiziksel olarak iyi olan takimin kupayi alacagina inaniyorum. Bizim motivasyonumuz tam, kupayi eve götürmek istiyoruz. Onu da inaniyorum ki final maçinda gösterecegiz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA