Serdar Topraktepe Açiklamasi 'Arkadaslik, Mücadele Ve Takim Birlikteligini Net Sahaya Yansittik'

Besiktas Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe, MKE Ankaragücü karsisinda iyi bir oyun oynadiklarini söyleyerek, “Arkadaslik, mücadele ve takim birlikteligini net sahaya yansittik. Umarim bundan sonra da devam ederiz” dedi.

Trednyol Süper Lig’in 33. haftasinda Besiktas, sahasinda MKE Ankaragücü’nü 2-0 maglup etti. Müsabakanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Besiktas Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe, geçtigimiz hafta yollarin ayrildigi Teknik Direktör Fernando Santos ve ekibine tesekkür ederek sözlerine basladi.



“Dogru geçis oyunlari oynadik”

MKE Ankaragücü’nün iyi bir futbol oynadigini dile getiren Topraktepe, “Geri çekilmedi. O yüzden mücadele iyi geçti. Ankaragücü sahasinda en çok pas yapan takimlarindan biri. Biz de önde oynayip, baski yapip, ön tarafta pas yapmalarina izin vermezsek daha iyi olacagini düsündük. Baskimiz yer yer iyi oldu, yer yer olmadi. Neticesinde golü bulduk. Dogru geçis oyunlari oynadik. Arkadaslik, mücadele ve takim birlikteligini net sahaya yansittik. Umarim bundan sonra da devam ederiz. Kupa maçi da zor olacak. Iyi bir sekilde hazirlanip oraya gitmek istiyoruz” ifadelerini kullandi.

“Bu formayi giyiyorlarsa, hak ettikleri için giyiyorlar”

Serdar Topraktepe, ligde 5 maç sonra galip gelmelerinin önemine deginerek, “Bütün futbolcu arkadaslarimizla beraber bir karar aldik. En çok üzülen taraf onlar. 5 maç sonunda hem taraftarin hem camianin buna ihtiyaci vardi. Hepsi iyi mücadele etti. Ben onlara sadece Besiktas formasinin çok büyük oldugunu söyledim. Bu formayi giyiyorlarsa, hak ettikleri için giyiyorlar. Onlar da bunun hakkini verdi. Birlik ve mücadele istedik” seklinde konustu.



“Besiktas’a hizmet için buradayiz”

Uzun süre hangi mevkide olursa olsun Besiktas’a hizmet etmek istediginden bahseden Topraktepe, “18-19 yasinda Besiktas formasini giydigim ilk maçi unutmam. Tüylerim diken dikendi. Bugün de önceki 3 maçta da öyleydi. Görev nerede verilirse çalistiririz. Besiktas’a hizmet için buradayiz. Insallah uzun süre Besiktas’a hizmet edecegiz” cümlelerine yer verdi.

Basarili çalistirici, MKE Ankaragücü ile 23 Nisan Sali günü Ziraat Türkiye Kupasi yari final ilk müsabakasiyla ilgili ise, “Kupa maçina camiamiz odaklandi. O maçin buradan daha zor olacagini söyledim. Maçtan sonra analizlerimiz yapip en iyi sekilde o maça çikacagiz” diyerek sözlerini noktaladi.

Kaynak: İHA