Osmaniye'de Erkekler Açik Alan Hokey Süper Lig 1. Etap Maçlari Basladi

Erkekler Açik Alan Hokey Süper Lig 1. etap müsabakalari, 12 takimin katilimiyla Osmaniye’de basladi.

Osmaniye Il Gençlik ve Spor Müdürlügü hokey sahasinda gerçeklestirilen müsabakalarda, 2 grupta 12 takim 8-12 Mayis’ta Osmaniye ve Kirklareli’nde yapilacak play-off turuna katilmak için mücadele ediyor.

Türkiye’nin ilk hokey sahasinin yapildigi Osmaniye’de olmaktan mutlu olduklarini söyleyen Türkiye Hokey Federasyonu Baskanvekili Bayram Yüksel, "Süper Lig 1. etap müsabakalari 12 takimla 17-21 Nisan arasinda Osmaniye’de basladi.

Kizlar Alanya’da, erkekler burada play-off ve play-out çikacak takimlar belli olacak. 8-12 Mayis arasinda hem Osmaniye’de ve Kirklareli’nde ayrica bunun ikinci müsabakalari oynanacak. Ayni zamanda milli takimda seçme kriterleri de burada belli oluyor. Sporcular burada izleniyor. Osmaniye’de olmaktan federasyon olarak memnunuz, Türkiye’de ilk hokey sahamiz Osmaniye’de yapildi. Yillarca buraya gidip geliyoruz, salon müsabakasi da yapiyoruz, açik alan yapiyoruz. Osmaniye bizden, biz Osmaniye’den çok memnunuz. Bundan sonra da devam edecek" dedi.



Genç bir takima sahip olduklarini söyleyen Osmaniye Alfa Spor Kulübü antrenörü Bekir Topaloglu ise, "Bu bransa çocuklugumda sporcu olarak basladim, simdi antrenör olarak devam ediyorum. Kendi grubumuzdaki 2 maçimizi tamamladik. Önümüzdeki 3 maçimiza bakacagiz. Ilk önce hedefimiz play-off da yer almak. Sonraki hedefimiz olarak da ilk 3’de dereceye girebilmek için mücadele edecegiz. Genç bir takimiz çalismalarimiz devam ediyor. Insallah basarili olacagimizi ümit ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA