Muhammet Taha Sahin Açiklamasi 'Her Maç Bizim Için Bir Final'

Çaykur Rizespor’un 23 yasindaki futbolcusu Muhammet Taha Sahin, Avrupa kupalari hedefleri oldugunu belirterek, "Her maç bizim için bir final" dedi.

Çaykur Rizespor’un sezon basinda 1. Lig ekiplerinden Manisa FK’dan kadrosuna kattigi sag bek oyuncusu Muhammet Taha Sahin, Ihlas Haber Ajansi muhabirine oynayacaklari Basaksehir maçi öncesi açiklamalarda bulundu. Her geçen gün kendini gelistirdigine vurgu yapan Sahin, "Basaksehir bu ligde sampiyon olmus iyi bir takim. Bu yilda iyi bir formlari var. Zor bir maç olacagini biliyoruz. Simdiden ona göre çalisiyoruz. Kaliteli kadrolari ve oyunculari var. Güzel futbol oynuyorlar. Zor bir maç olacak. Oraya gidip kazanmak için oynayacagiz. Buraya alt ligden gelmek kolay degil. Buradaki tempo, beklentileri var. Günden güne kendimi gelistirmeye çalisiyorum. Her geçen gün daha iyi oldugumu da hissediyorum. Her geçen gün daha iyi olmak için çalisiyorum. Ben takima ne kadar faydali olabilirsem benim için o kadar iyi. Gol atiyim, asist yapiyim düsüncesine fazla takilmiyorum. Takima faydali oldugum her an benim için önemli. Kazandigimiz için mutluyum. Her yerde takima faydali olmak için çalisiyorum" ifadelerini kullandi.

"Her maç bizim için bir final"

Avrupa hedefinden dolayi her maça galibiyet için almak çiktiklarini vurgulayan Muhammet Taha Sahin, "Rize’yi çok seviyorum. Buranin insani çok iyi. Bizi çok güzel agirliyorlar. Özellikle kazandigimiz maçlardan sonra disarida insanlarin yüzünün güldügünü görmek güzel oluyor. Süreç bizi buraya kadar getirdi. Son 6 maçimiz kaldi. Su an için hedeflerimiz var. Biz maç maç bakiyoruz. Her maç bizim için bir final. Avrupa’ya gitmek için her maça final gibi görüp kazanmak için oynamamiz lazim. Basaksehir’e gidip, kazanip hedeflerimize ulasmak istiyoruz. Rizespor’un ilgisi oldugunu ögrenince çok mutlu olmustum. Özellikle buraya gelmek için çok çabam oldu. Manisa’nin baskanina gönderde gidiyim dedigim oldu" seklinde konustu.



"Türkiye milli takimina her futbolcu gibi bende gitmek isterim"

Hedefinin A Milli Futbol Takimi’nin Sahin, "Çok tempolu bir lig. Her oyuncusu kaliteli. Buna alismakta en basta insan zorlanabiliyor. Ilhan hocanin da antrenman temposu yüksek bir hoca. Bireysel çok çalistim. Hocanin dediklerini yapmayi istedim. Su andaki hedefim bu sezon için iyi bir oyun. Türkiye Milli Takimi’na her futbolcu gibi ben de gitmek isterim. Sonrasinda Avrupa’ya gitmek isterim. Taraftar bizim için itici bir güç oluyor. Iç sahada en çok puan toplayan 3. takimiz. Maçtan sonra burada bir aile ortami oluyor. Herkes esini, çocugunu buraya getiriyor. Burada güzel bir ortam var. Saha disinda da herkes birbiriyle görüsüyor. Birbirimizden kopmuyoruz. Sürekli iletisim halindeyiz" dedi.

Kaynak: İHA