Konyaspor Ile Alanyaspor 16. Randevuda

Trendyol Süper Lig’in 33. haftasinda Konyaspor, sahasinda karsilasacagi Alanyaspor ile 16. kez rakip olacak.

Trendyol Süper Lig’in 33. hafta maçinda Konyaspor, yarin saat 16.00’da Konya Büyüksehir Stadyumu’nda Alanyaspor ile karsilacak. Ligde Konyaspor 8 galibiyet, 12 beraberlik ve 12 maglubiyetle aldigi 36 puanla küme hattinin 2 sira üzerinde 15. sirada yer aliyor. Alanyaspor ise 10 galibiyet, 12 beraberlik ve 10 maglubiyetle topladigi 42 puanla 10. sirada bulunuyor.

Süper Lig’de 16. randevu

Konyaspor ile Alanyaspor, yarin oynayacakla maçla Süper Lig tarihinde 16. kez karsi karsiya gelecek. Geride kalan 15 müsabakada taraflar sahadan 6’sar kez galibiletle ayrilirken, iki takimin 3 maçinda ise kazanan taraf çikmadi. Bu maçlarda Konyaspor 26 gol sevinci yasarken, Alanyaspor 27 kez fileleri havalandirdi. Iki takim Konya’da 7 kez karsi karsiya geldi. Konyaspor bu maçlarda 2 kez rakibini maglup ederken, 3 maçta da yenildi, 2 maçta ise kazanan taraf çikmadi. Konyaspor sahasindaki maçlarda 10 kez gol atma basarisi gösterirken, Alanyaspor 11 kez gol sevinci yasadi. Iki takim arasinda bu sezon ligin ilk yarisinda Alanya’da oynanan maçta 2-2’lik skorla kazanan taraf çikmadi.

Konyaspor, son 5 maçta 8 puan topladi

Konyaspor çiktigi son 5 lig maçinda 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 maglubiyet alarak 8 puan topladi. Bu maçlarda rakip fileleri 8 kez havalandiran Konya ekibi, kalesinde 6 gol gördü. Alanyaspor çiktigi son 5 lig maçinda 4 galibiyet, 1 maglubiyet alarak 12 puan topladi. Bu maçlarda rakip fileleri 9 kez havalandiran Alanya ekibi, kalesinde 5 kez gol gördü. Alanyaspor’un 7 maçlik yenilmezlik serisi geçen hafta kendi evinde Galatasaray’a 4-0 maglip oldugu maçla son buldu.

Oguzhan Çakir düdük çalacak

Konyaspor ile Alanyaspor arasinda oynanacak karsilasmayi hakem Oguzhan Çakir yönetecek. Çakir’in yardimciliklarini Mehmet Sali Mazlum ve Ali Tuna yapacak. Karsilasmanin dördüncü hakemi ise Burak Olcar olacak.

Kaynak: İHA