Gözlemciye O Kulüp Ates Püskürdü

Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off Ligi’nde mücadele eden Osmaneli Gençlerbirligi Spor Kulübü, geçtigimiz hafta oynanan ve yarida kalan maçin gözlemcisine ates püskürerek, "Gözlemci mi, kabadayi mi belli degil" açiklamasi yapti.

Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off müsabakasinin ilk haftasinda Gölpazari Belediyespor ile Osmaneli Gençlerbirligi Spor, Gölpazari Ilçe Stadi’ndan karsi karsiya geldiler. Maçin 87’inci dakikasinda sahada 9 kisi bulunan Osmaneli Gençlerbirligi Sporlu futbolcular ile maçin orta hakemi Erdeniz Gezer arasinda bir pozisyon sonrasi tartisma çikti. 3-3’lük skorla devam maçta o dakika Osmaneli Gençlerbirligi Sporlu 3 oyuncu daha kirmizi kart gördü. Osmaneli Gençlerbirligi Spor sahada 6 kisi kalinca maçin hakemi müsabakayi orta hakemi Erdeniz Gezer maçi iptal etti.

Bir dakika boyunca hareketsiz kaldilar, seremonide hakem elini sikmadilar"

Yasanan olaylar sonrasi 1. Amatör Lig Play-Off müsabakasinin 2’inci haftasinda geçtigimiz pazar günü Osmaneli Ilçe Stadi’ndan Osmaneli Gençlerbirligi Spor ile Vitraspor karsi karsiya geldi. Maç öncesinde seremoni sirasinda Osmaneli Gençlerbirligi Sporlu futbolcular maçin orta hakemi Mehmet Karaköz’ün elini sikmadilar. Maçin baslama dügünden sonra tepkilerini 1 dakika boyunca hareketsiz kaldilar.

"Gözlemci mi, kabadayi mi belli degil"

Yasanan olaylar sonrasi Osmaneli Gençlerbirligi Spor kulübü sosyal medya hesabindan yapilan açiklamada, "7 Nisan 2024 tarihinde oynanan Bilecik 1. Amatör Play- Off ilk maçimiz olan Gölpazari Belediyespor karsilasmasinda normal süresi 3-3 devam eden maçin son dakikalarin da hakem ve gözlemci hakkimizi gasp etmesi ve futbolcularimiza küfür etmesi sonucunda maç tatil edilmis olup, rakibimize hükmen 3-0 maç verilmistir. Maç içinde kirmizi kart vermeyip, maçtan 2 gün sonra oyuncularimiza toplam 5 kirmizi kart verilmis olup, raporlarina yazarak kendilerine yakisani yapmislardir. Gözlemci Fatih Gündogdu ve Hakem Erdeniz Gezer akil oyunlari ile operasyon basariyla tamamlanmistir. Fatih Gündogdu maçin gözlemcisi mi yoksa kabadayi mi belli degil. Unutmayin ettiginiz küfür ve tehditleri sizlere misliyle ödetmek boynumuzun borcudur" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA