Ersin Destanoglu Açiklamasi 'Serdar Hoca Bu Kulübün DNA'sini Çok Iyi Biliyor'

Besiktas’in tecrübeli kalecisi Ersin Destanoglu, daha iyi sonuçlar almak için çalismaya devam edeceklerini dile getirerek, “Serdar Hoca bu kulübün DNA’sini çok iyi biliyor” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 33. haftasinda Besiktas, sahasinda karsilastigi MKE Ankaragücü’nü 2-0 maglup etti. Siyah-beyazlilarda sakatligi bulunan Mert Günok’un yerine 11’de sahaya çikan Ersin Destanoglu, maçin ardindan basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Iyi bir futbolla galip geldikleri için mutlu oldugunu dile getiren Destanoglu, “Bizim için güzel bir aksamdi. Tempolu, coskulu güzel bir maç oynadik. Kazandigimiz için mutluyuz. Önümüzde önemli bir kupa maçi var. Bugünkü maç bizi o maça da bira hazirladi. Rakibimizi de daha iyi tanidik. Moral motivasyonumuzu yukari çekerek daha iyi sonuçlar almak için elimizden geleni yapacagiz” diye konustu.

Uzun süre sonra kazandiklarina deginen siyah-beyazli takimin kalecisi, “Taraftarlarimiz 5 maçlik serüvende bizden galibiyet bekliyordu. Biz de Serdar Hoca’yla birlikte içerideki moral ve motivasyonu sahaya yansitip taraftarlarimizi galibiyetle buradan ugurladigimiz için mutluyuz” ifadelerini kullandi.

“Serdar Hoca bu kulübün DNA’sini çok iyi biliyor”

Serdar Topraktepe’nin takimla bagini hiç kopartmadigini vurgulayan Ersin Destanoglu, "Öncelikle Santos Hoca’ya tesekkür ederim. Buraya geldi ve takimi yukari çikartabilmek için elinden geleni yapti. Serdar Hoca bu kulübün DNA’sini çok iyi bilen, oyuncularla iyi diyalogu olan bir hocaydi. Bizimle hep irtibat halindeydi. Bugün için sahada neler yapmamiz gerektigini söyledi.

Biz de çikip oynadik” diyerek sözlerini tamamladi.

Kaynak: İHA