Enes Nalbantoglu Açiklamasi 'Sampiyonluga Yürüyoruz'

TFF 3. Lig 2. Grup’ta Karsiyaka formasiyla 13 gol, 8 asist yaparak iyi bir performansa imza atan Enes Nalbantoglu, “Play-off için hazirlaniyoruz gibi görünüyoruz ama yavas yavas sampiyonlugu da yürüyoruz” dedi.

TFF 3. Lig 2. Grup’ta 51 puanla üçüncü sirada bulunan Karsiyaka, ligin bitimine iki hafta kala zirve takibini sürdürmeye devam ediyor. Sampiyonluk için Batman Petrolspor ve Elazigspor’un hata yapmasini bekleyen yesil-kirmizililar, rakiplerinin kayiplar yasayip 2’de 2 yapmasi durumunda ise mutlu sona ulasabilecek. Karsiyaka’nin bu sezon gol yollarinda etkili olan ve 13 gol, 8 asist üreten kanat oyuncusu Enes Nalbantoglu da Ihlas Haber Ajansi’na degerlendirmelerde bulundu. Taraftarlari hafta sonu oynanacak Hacettepe 1945 maçina davet eden Nalbantoglu, “Son iç saha maçimiza çikacagiz ve umarim bu ligdeki son iç saha maçimiz olur, biz de sampiyon oluruz. Taraftarimizi ve herkesi Alsancak Stadyumu’na bekliyoruz. Tribünleri dolduralim biz de galip gelip diger maçlari bekleyelim” açiklamasini yapti.

“Rakip takimlarin puan kaybini bekleyecegiz”

Takimin yükselise geçmesinin performanslarina da yansidigini dile getiren Nalbantoglu, “Burada çok güzel bir birliktelik olustu. Bizler de performansimizi arttirdik ve ben de 13 gole ulastim. Insallah son haftalarda da devami gelecek. Play-off için hazirlaniyoruz gibi görünüyoruz ama yavas yavas sampiyonlugu da yürüyoruz. Çünkü son 4 haftada 4 galibiyet aldik ve 2 maçimiz kaldi. Bu iki maçi da alip, rakip takimlarin puan kaybini bekleyecegiz, olmazsa da play-off hattindan hedefimize dogru devam edecegiz” ifadelerini kullandi.

Bulvarspor maçindan sonraki gol sevincini de degerlendiren Nalbantoglu, konusmasina söyle devam etti:

“Gol attigi sirada tribünümüz tam arkamdaydi, onlarin coskulu sesini duyunca oraya gitmek isteyip sevincimi onlarla paylasmak istedim. Futbolun meyvesi gol, futbolun da her seyi taraftardir. Biz de haliyle gollerimizi onlarla kutluyoruz.”

Fatih Tasdelen: “Gol atinca motivasyonum artiyor”

Kendisinin gol atmasi degil, takimin kazanmasinin çok daha önemli oldugunu vurgulayan forvet oyuncusu Fatih Tasdelen ise, “Gol atinca tabii ki motivasyonum artiyor. Son 2-3 haftadir benim ve takimimiz adina isler iyi gidiyor. Daha çok birliktelik gösterip, beraber hareket ediyoruz. Her sey gayet iyi gidiyor. Iki maç kala rakiplerimizin takilmasi halinde sampiyon dahi olabiliriz. Onlar hata yapmazsa bizler play-off’tan sampiyon olacagimiza inaniyorum. Bunun için ekstra çalisiyoruz. Motivasyonumuz iyice artti. Bu yolun sonu sampiyonluk. Taraftarlarimiz bizim için itici bir güç. Onlar olunca takim daha da atesli oynuyor. Tribündeki varliklari bizlere büyük bir katki sagliyor. Onlarla birlikte sezon sonu sampiyon olacagiz” cümlelerine yer verdi.

Sefa Küpeli: “En büyük gücümüz taraftarimiz”

Sampiyonlugu son ana kadar kovalayacaklari ve rakiplerinin hata yapmalarini bekleyeceklerini aktaran orta saha oyuncusu Sefa Küpeli, “Aksi takdirde zaten play-off maçlarina haziriz. Son mücadeleye kadar savasmaya devam edecegiz. Içerideki son lig maçimiz olacak. Umarim rakiplerimizin takilmasiyla ligi hedefledigimiz yerde bitirebiliriz. Olmazsa da play-off maçlarinda en büyük gücümüz taraftarimiz olacak. Insallah hedefimize ulasiriz” diyerek sözlerini noktaladi.

Kaynak: İHA