Basketbol Gençler Kiz-Erkek Grup Müsabakalari Denizli'de Basliyor

Okul Sporlari Yarismalari kapsaminda 3x3 Basketbol Gençler Kiz-Erkek Grup Müsabakalarinda 16 erkek takimi ve 15 kiz takimi yari final bileti almak için mücadele edecek.



Gençlik ve Spor Bakanliginin koordinesinde düzenlenen Okul Sporlari yarismalari farkli branslarda devam ediyor. Yarismalar kapsaminda, 22-24 Nisan 2024 tarihleri arasinda 3x3 Basketbol Gençler Kiz-Erkek Grup Müsabakalari Denizli’nin ev sahipliginde Vali Recep Yazicioglu Spor Salonu’nda yapilacak. Denizli Gençlik ve Spor Il Müdürlügü’nün organize edecegi müsabakalarda Antalya, Aydin, Burdur, Isparta, Izmir, Manisa, Mugla, Usak ve Denizli’den 16 erkek takimi ve 15 kiz takimi yari final bileti için Denizli’de sahne alacak. Kizlar ve Erkekler kategorisi müsabakalarinin Vali Recep Yazicioglu Spor Salonunda oynanacagi yarismalarin açilis seremonisi 22 Nisan Pazartesi günü saat 10.00’da gerçeklesecek. Gruplarini ilk iki sirada tamamlayan takimlar Yari Final Sampiyonasinda illerini temsil etme hakki kazanacak.

Organizasyona ev sahipligi yapacak Denizli Gençlik ve Spor Il Müdürlügünde hazirliklar sürerken Gençlik ve Spor Il Müdürü Ömer Ilman, Okul Sporlari 3x3 Basketbol Grup Sampiyonasina ev sahipligi yapacak olmaktan mutluluk duyduklarini ifade ederek, sampiyonada mücadele edecek tüm takimlara basarilar diledi.

Kaynak: İHA