Avrupa'da Derbi Haftasi Tivibu Ekranlarinda

Tivibu, futboldan basketbola, dövüs sporlarindan tenise birçok içerigini sporseverlere sunmaya devam ediyor. Ispanya’da El Clasico karsilasmasi heyecanla beklenirken Italya’da Milano derbisi ile sampiyon belli oluyor. Bundesliga’da ise sampiyon belli olurken siralamayi belirleyecek maçlarin heyecani devam ediyor.

Türk Telekom’un televizyon platformu Tivibu, dünyanin en çok seyredilen derbilerini seyircilerle bulusturuyor. Futbol söleninin yasanacagi Avrupa’nin en büyük liglerinde puan tablosu sekillenirken liderler yerlerini korumaya devam ediyor. La Liga’da El Clasico heyecani yasanirken Serie A’da Milano derbisi sahne alacak. Bundesliga’da sampiyonlugunu, ligin bitimine bes hafta kala ilan eden Bayer Leverkusen, Borussia Dortmund’a konuk oluyor. Avrupa’nin devlerini seyircilerle bulusturmaya devam eden Tivibu, futbolun yani sira basketbol, dövüs sporlari, tenis gibi en sevilen spor içeriklerini ekrana tasiyor.

Arda Güler’li Real Madrid’de El Clasico heyecani

Ispanya’nin devlerinin sahne alacagi ligin son El Clasico’su büyük heyecana sahne oluyor. La Liga’da zirvede farki açan Real Madrid, arkasindan gelen Barcelona’yi konuk ediyor. Puan farkini sekize çikartan Real Madrid, sampiyonluk yolunda kritik mücadeleye çikiyor. Carlo Ancelotti’nin süre vermesi halinde sahada görev alacak milli oyuncu Arda Güler’in de yer aldigi Real Madrid, sezonu istedigi gibi götüremeyen Katalan ekip Barcelona’yi konuk ediyor. El Clasico, 21 Nisan Pazar aksami saat 22.00’da Santiago Bernabeu’da oynaniyor.

Serie A’da sampiyonluk maçi heyecani

Italya’da ligin bitimine 4 hafta kala sampiyonluk kutlamalarina hazirlanan Inter, Milan karsisinda alacagi galibiyetle kupayi kaldirmak için sahaya çikiyor. Milli oyuncu Hakan Çalhanoglu’nun ilk kez ulasacagi Serie A sampiyonlugu için nefesler tutulurken basarili teknik adam Inzaghi Süper Kupa’nin ardindan Serie A Kupa’si için hazirliklarini sürdürüyor. Sampiyonluk için sahaya çikan Inter’in Milan karsisinda oynayacagi Milano derbisi 22 Nisan Pazartesi günü saat 21.45’te baslayacak.

Xabi Alonso sampiyon olarak Dortmund karsisinda

Bundesliga’da 11 yillik Bayern Münih hegemonyasini yikan genç teknik adam Xabi Alonso ve takimi Bayer Leverkusen, Werder Bremen karsisinda çiktigi mücadeleyle ilk kez Bundesliga sampiyonluguna ulasirken sezonu da namaglup tamamlayarak adini tarihe yazdirmak istiyor. Geçtigimiz sezon ortasinda takimin basina geçen Xabi Alonso, kisa sürede ortaya çikardigi basarili takim ile oyunculuk kariyerinin ardindan teknik adamlik kariyerinde de basarisini kanitladi. Bayer Leverkusen’in sezonu beklenenin çok altinda götüren Borussia Dortmund karsisinda çikacagi mücadele 21 Nisan Pazar günü saat 18.30’da baslayacak.

Kaynak: İHA