Oyuncu Baris Arduç, Kigili Için Kamera Karsina Geçti

Türkiye’nin önde gelen erkek giyim moda perakende markalarindan Kigili, geçtigimiz yil baslattigi rahat ve özgüvenli dönüsüm stratejisinin yeni reklam kampanyasini, basarili oyuncu Baris Arduç is birligi ile hayata geçirdi.



85 yillik marka DNA’sini koruyarak, özünü gelecege tasimak amaciyla geçtigimiz yil dönüsüm yolculugunu baslatan ve rahatlik ve özgüven kavramlarini sahiplenen Kigili, “Kigili’dasin Rahatsin” çatisi altinda, bir erkegin hayatinin her aninda Kigili markasiyla yer almayi hedefliyor. Kigili, marka gücünü Baris Arduç’un karizmatik ve özgün tarzi ile birlestiriyor.

Erkek giyim modasina damga vurmayi hedefleyen is birliginin duyurusu niteligindeki yeni sezon reklam kampanyasi, Baris Arduç’un hayatindaki farkli anlarda marka ile her zaman rahat hissettiginin altini çiziyor. Arduç’un bornozuyla kapiyi açip “üstüme rahat bi’ seyler alip, geliyorum” demesiyle baslayan kampanya filminde, rahatlik ve sikligindan ödün vermeyen Baris Arduç’un is ve sosyal hayati disinda özel anlarda da marka ile daima sik ve daima rahat oldugu görülüyor. Üstüne rahat bi’ seyler giymeden hiçbir yere gitmeyen Baris Arduç, casual, spor, takim elbise gibi farkli tarz ve stilde kombinler ile Kigili’nin her an rahatlik ve özgüven sundugunu akilda kalici bir sekilde vurguluyor.

Baris Arduç’un karizmasi ile Kigili’nin köklü geçmisi ve ülke sinirlarini asan kalitesini bir araya getiren kampanya, erkek moda dünyasinda farkli bir iz birakmayi hedefliyor. Reklam Filmi 4129 Grey / Ogilvy Istanbul imzasi tasirken, filmin yönetmenligini Anima Istanbul’dan Engin Erden üstleniyor.

Kaynak: İHA