Markus Gisdol Açiklamasi 'Ya Kazanacagiz Ya Da Kaybetmeyecegiz'

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, hafta sonu oynayacaklari Adana Demirspor maçini kazanmak istediklerini söyledi.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, ligin 33. haftasinda 20 Nisan Cumartesi günü sahasinda Adana Demirspor’u konuk edecek. Bu maçin hazirliklari Nuri Asan Tesisleri’nde Alman Teknik Direktör Markus Gisdol yönetiminde sürdürülürken, tecrübeli teknik adam takimin son durumu hakkinda basin mensuplarina açiklamalarda bulundu.

Adana Demirspor’un çok zorlu bir rakip olduguna deginerek sözlerine baslayan Gisdol, "Cumartesi günü güçlü bir rakip bekliyorum. Zor bir karsilasma olacagini düsünüyorum. Son haftalarda basarili sonuçlara imza atiyorlar. Adana Demirspor, bireysel anlamda çok iyi oyunculardan kurulu bir takim. Mario Balotelli ve Luiz Nani’nin yaslari genç degil ama çok kaliteli oyuncular. Ayrica ofansif kanat oyunculari da çok iyi. Hazirlikli ve dikkatli olmamiz gereken bir karsilasma olacak" dedi.



"Ya kazanacagiz ya da kaybetmeyecegiz"

Hafta sonu oynanacak karsilasmayi kazanmayi hedeflediklerinin altini çizen Markus Gisdol, "Her maçin çok önemli oldugunu belirtiyoruz. Takimim ve ben tamamen odaklanmis durumdayiz. Her maçin zor oldugunu bilmemiz gerekiyor. Hangi maçin nasil geçecegini de bilemiyoruz. Taraftarimiz, cumartesi de bizi destekleyecek ve biz de takim olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalisacagiz. Puan ya da puanlar almaya çalisacagiz. Ya kazanacagiz ya da kaybetmeyecegiz. Tüm maçlara böyle bakmak gerekiyor. Kazanamiyorsak da kaybetmeyecegiz ki biz bu maçi kazanmak istiyoruz" diye konustu.



"Ligin sonuna kadar savasmaya devam edecegiz"

Su anki lig konumlarinin sevindirici oldugunu fakat kesin olarak ligde kalmayi garantileyemediklerini belirten Alman çalistirici, "Göreve ilk geldigimde keske su andaki konumumuzda olacagimizi biliyor olsaydim. Böylece o dönemde biraz daha rahat etmis olurdum. Gelmis oldugumuz lig konumu dolayisiyla mutlu olmamiz gerekiyor. Henüz her sey bitmedi. Bir sonraki adimi da düzgün atmamiz, iyi sonuçlar almamiz gerekiyor. Kesinlikle lig bizim için bitmedi. Ligin sonuna kadar savasmaya devam edecegiz. Oyuncularimla benim aramda çok güzel bir baglanti var. Bunu ligin sonuna kadar devam ettirip, ligi en iyi yerde bitirmeye çalisacagiz" seklinde konustu.



"Odagim sözlesme degil, takimin basarisi"

Sezon sonu sona erecek sözlesmesiyle ilgili sorulan soruya ise Gisdol, "Su anda odagim tamamen takimin basarisi üzerine. Ligin son maçina kadar da bu sekilde devam edecek. Hataya yer vermemiz, düsmememiz gerekiyor. Önemli olan takim ve takimin basarisinin yani sira alacagimiz sonuçlar. En önemli konu ligde kalmak. Önce bu hedefimize ulasmak istiyoruz. Bu hatalara düsüp, rehavete kapilip, farkli tartismalar çiksin da istemiyorum. Bu sebepten dolayi da tek odak noktamiz takimin basarisi" seklinde cevap verdi.

Kaynak: İHA