Ibrahim Akdag Açiklamasi 'Fenerbahçe'yi Iyi Analiz Edecegiz'

Sivasspor’un 32 yasindaki oyuncusu Ibrahim Akdag, pazartesi günü Fenerbahçe ile oynayacaklari maçla ilgili yaptigi açiklamada, “Fenerbahçe ligin iyi takimlarindan biri. Artilarini ve eksilerini analiz ederek her maça nasil hazirlaniyorsak çikacagiz. En iyi sekilde mücadele edip, taraftarimiza hediye etmek istiyoruz” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 32. haftasinda Fenerbahçe’yi agirlayacak olan Sivasspor’da maçin hazirliklari tüm hiziyla sürüyor. Sivasspor’un basarili futbolcusu Ibrahim Akdag da antrenman öncesi basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Ligde son iki hafta oynadiklari maçlardaki performanslarini degerlendiren Ibrahim Akdag, “Iki haftada dogru oynadik bence. Türkiye liginde defansi iyi yapabilmek önemli. Maçi kazandiran en önemli unsurlardan biri. 2 hafta iyi mücadele ederek iyi galibiyetler aldik ve ligdeki konumumuzu iyice rahatlattik” dedi.



“Fenerbahçe ligin iyi takimlarindan”

Ligde 22 Nisan Pazartesi günü Fenerbahçe ile oynayacaklari maçla ilgili de konusan deneyimli futbolcu, “Fenerbahçe ligin iyi takimlarindan biri. Artilarini ve eksilerini analiz ederek her maça nasil hazirlaniyorsak öyle çikacagiz. En iyi sekilde mücadele edip, taraftarimiza hediye etmek istiyoruz. Taraftar için bu tarz maçlar önemlidir. Çünkü dört büyük takimlara karsi alinan galibiyetler, taraftari ekstra mutlu ediyor. Bu maçta elimizden gelen mücadeleyi fazlasiyla verecegiz” ifadelerini kullandi.

“Taraftar stadyumu dolduracaktir”

Taraftari stadyuma kendilerini desteklemeye davet eden Ibrahim Akdag, sunlari söyledi:

“Kariyerim boyunca Sivas deplasmanina birçok kez geldim. Çok daha ilgili taraftar vardi. Bu hafta stadi dolduracaklarini düsünüyorum. Bundan sonra ki maçlarda da keyif almak için stada gelmelerini rica ediyorum.”

“Takimda büyük bir rekabet var”

Takim içindeki rekabetin kendilerine nasil yansidigina dair de açiklama yapan 32 yasindaki futbolcu, “Bize burada antrenman yapmak için para veriyorlar. Maçta oynayip oynamamak hocanin takdirine kaliyor. Rekabet ortami her zaman vardi. Geldigimde de vardi, su anda da var. Çalisan formayi aliyor, bu güzel bir sey. Daha fazla çalisan, hocanin daha fazla gördügü oyuncu o hafta formayi aliyor. 2-3 haftadir ben de kendimi çok iyi hissetmiyordum. Simdi tekrardan formayi almak için çalisacagim. Sagligim iyi. Kendimi çok daha iyi hissediyorum. Bu hafta süre alirsam bunu Fenerbahçe maçinda taraftara gösterecegim” seklinde konustu.

Kaynak: İHA