Hacilar Erciyesspor Kazanmak Istiyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Hacilar Erciyesspor, sahasinda oynayacagi 12 Bingölspor maçini kazanmak istiyor. Futbol Sube Sorumlusu Halit Aysu, "Kümede kalmak için kazanmaliyiz" dedi.

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta bulunan Hacilar Erciyesspor, bu hafta oynayacagi 12 Bingölspor maçini kazanmak istiyor. Ligde 37 puanla 5. sirada bulunan sari lacivertliler, grupta sampiyonluk mücadelesi veren 12 Bingölspor müsabakasindan galibiyetle ayrilarak yeniden çikisa geçmek amacinda.

Hacilar Erciyesspor Futbol Sube Sorumlusu Halit Aysu, ligin ilk yarisinda maglup olduklari 12 Bingölspor’u bu kez yenmek istediklerini söyledi.

Aysu, "Ligin ilk yarisinda Bingöl’de oynanan müsabakada haksiz bir yenilgi almistik. Bu kez adaletli bir yönetim gösterecek hakemler olmasini arzu ediyoruz. Eminim ki, futbol adina iyi bir yönetim gösterecek ve maçin önüne geçmeyecek hakem kararlari neticesinde sahamizda taraftarimiz da destegi ile 3 puani alan taraf olacagiz" dedi.

Ligde kalan 4 maçin da hepsinin ayri bir final niteliginde olacagini da söyleyen Halit Aysu, "Kümede kalmak adina maçlarimizi kazanmaliyiz. Bu hafta 12 Bingölspor, haftaya Bozokspor ve sonraki iki maçimiza da kazanmak için çikacagiz. Umarim 4 maç sonrasinda hedefimize ulasmis oluruz" dedi.

Kaynak: İHA