Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off Müsabakalarinda Zorlu Maçi Sögütspor Kazandi

Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off Grubu’nda ikinci hafta geride kalirken zorlu maçi Sögütspor kazandi.

Bilecik 1. Amatör Lig’de A ve B gruplarinda ilk üç sirada bitiren takimlar sampiyonluk yarisi için Play-Off Grubu’nda geçtigimiz hafta kiyasiya bir mücadele baslamisti. Play-Off Grubu’nda ilk haftada Vitraspor kendi evinde 1308 Osmaneli Belediyespor’a 1-0 yenilirken, Sögütspor, Içköyspor’u 6-1 yendi. Gölpazari Belediyespor ile Osmaneli Gençlerbirligispor arasinda oynanan maç 87 dakikasinda 3-3 iken yarida kaldi. Bu maçi Gölpazari Belediyespor hükmen 3-0 kazandi.

Zorlu maçi Sögütspor kazandi

Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off Grubu’nun ikinci haftasinda sampiyon adayi gösterilen iki takim karsi karsiya geldi. Osmaneli Ilçe Stadi’ndan 1308 Osmaneli Belediyespor ile Sögütspor karsi karsiya geldigini maçi Sögütspor 1-0 kazarak, ikide iki yapti. Gölpazari Belediyespor ilk hafta aldigi hükmen galibiyet sonrasi Içköyspor deplasmanindan 3-1’lik galibiyetle dönünce o da puanini 6’ya çikardi. Vitraspor, Osmaneli Gençlerbirligispor karsisinda deplasmanda 4-0 kazanarak, rahat bir 3 puan aldi. Bu sonuçlar sonrasi Sögütspor ve Gölpazi Belediyespor 6’sar puanla ligde liderligi paylasirken, Vitraspor, 1308 Osmaneli Belediyespor 3’er puanda 3 ve 4’üncü sirayi paylasti. Ligde henüz puani olmayan Içköyspor ve Osmaneli Gençlerbirligispor 5 ve 6’nci sirayi paylasti.

Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off Grubu’nun 3’üncü haftasinda Içköyspor-1308 Osmaneli Belediyespor, Gölpazari Belediyespor-Vitraspor ve Sögütspor-Osmaneli Gençlerbirligispor karsi karsiya gelecek.

Kaynak: İHA