Baskan Uçum, Belediye Baskani Senger'e Forma Hediye Etti

Kars 36 Spor Kulüp Baskani Ali Uçum, Belediye Baskani Prof. Dr. Ötüken Senger’e yesil beyazli takimin 36 numarali formasini hediye etti.

Kars 36 Spor Kulüp Baskani Ali Uçum, beraberindeki yönetim kurulu üyesi Prof. Dr. Yasar Kop ile birlikte 31 Mart seçimlerinde Kars Belediye Baskani seçilen Prof. Dr. Ötüken Senger’i makaminda ziyaret ederek, Senger’e yeni görevinin hayirli olmasi dileklerinde bulundu.

Kars 36 Spor’un BAL Ligi’nde mücadele ettigini ifade eden Uçum, takimin basarili olmasi için elinden gelen her seyi yaptigini belirtti.

Baskan Ali Uçum, “ Sezon basi iyi bir takim kurdugumuza inaniyorduk. Ama bazen yaptiginiz transferler dahi sizin basarili olmaniza katki saglayamiyor. Bir takim hatalar yapildi. Tabi bu hatalar benden kaynakli degil, ben istenen her transferi yaptim. Ama olmadi, sampiyonluk için sezonu açmistik. Maalesef kümede kalmak için mücadele veriyoruz. Insallah sizlerin de destekleri ile önümüzdeki sezon Kars 36 Spor’u hak ettigi yere tasiyacagiz” dedi.

Kars 36 Spor’un profesyonel ligde olmasi gerektigine dikkat çeken Belediye Baskani Prof. Dr. Ötüken Senger, “Biz elimizden gelen destegi verecegiz. Belediye olarak ne yapilabilir. Onu konusacagiz. Gazi Kars’in futbol takimini layik oldugu yere tasiyacagiz” diye konustu.

Kars 36 Spor Kulübü Baskani Ali Uçum, günün anisina Kars Belediye Baskani Prof. Dr. Ötüken Senger’e Kars 36 Spor’un 36 numarali formasini hediye etti.

Kaynak: İHA