Baskan Çolakbayrakdar Açiklamasi 'Sporcularimizla Dünya Sampiyonluklarina Yelken Açiyoruz'

Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi Sporcusu Kenan Eren Kahraman’in yer aldigi Türkiye Milli Takimi; U15 Türk Devletleri Sampiyonasi müsabakalarinda sampiyon oldu. Milli Takimi ve Kahraman’i tebrik eden Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, alt yapidan yetisen Kahraman’in Dünya’nin tanidigi bir sporcu haline geldigini belirterek; "Hem Kayseri’mizin hem Ülkemizin büyük bir gurur kaynagi olan Kenan Eren Kahraman, dünyanin her yerinde Ay yildizli Bayragimizi gururla dalgalandirmaya devam edecektir” dedi.

Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi Sporcusu Kenan Eren Kahraman, 11-17 Nisan tarihleri arasinda Balikesir’de düzenlenen U15 Türk Devletleri Sampiyonasi müsabakalarina damga vurdu. Milli Takim sporcusu olan Kahraman’in yer aldigi Türkiye, müsabakalar sonucunda sampiyon oldu. Kahraman ve Milli Takimi tebrik eden Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar; “Öncelikle Milli Takimimizi tebrik ediyor, kutluyorum. Hem Kayseri’mizin hem Ülkemizin büyür bir gurur Kaynagi olan Kenan Eren Kahraman’i ve onlarla birlikte bu ise emek veren kulübümüzün Antrenörleri Halil Adak ile Kemal Balim’i tebrik ediyor, basarilarinin devamini diliyorum. Spor yatirimlarimiz, basarilarla taçlaniyor. Sportif alanda birçok bransta basari üstüne basari elde ediyoruz. Sporcularimiz, ay yildizli formayi layikiyla tasiyip, Istiklal Marsimizi Uluslararasi camiada okutturarak, her defasinda bizim gururumuz oluyorlar. Bilindigi üzere kulübümüz sayesinde Kayseri, masa tenisinde Türkiye siralamasinda en basarili il unvanini tasiyor. Sehrimizi ve ülkemizi en güzel sekilde temsil ediyorlar. Bu vesileyle gerek Kocasinan Belediyesi olarak gerek ise sahsim olarak her zaman sporcularimizin yanindayiz” ifadelerini kullandi.

Baskan Çolakbayrakdar, basarilarin devam etmesi için tüm sporculara her zaman desteklerini artirarak sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA