Alanyaspor 2. Baskani Köseoglu Açiklamasi 'Alanyaspor Ilçe Ekonomisine Ve Tanitimina Büyük Katki Sagliyor'

Alanyaspor 2. Baskani Kamil Köseoglu, Corendon Alanyaspor’un, ilçe ekonomisine ve tanitimina büyük katki saglamaya devam ettigini söyledi.

Alanyaspor’un, Trendyol Süper Lig’in 32. haftasinda 15 Nisan Pazartesi günü Galatasaray ile oynadigi karsilasmayi, yayinci kurulus üzerinden 5 kitada 100’den fazla ülkede milyonlarca kisi tarafindan izlendigini belirten Alanyaspor 2. Baskani Kamil Köseoglu, “Karsilasma öncesinde yayinci kurulus tarafindan basta tarihi Alanya Kalesi ve deniz manzarali bir nokta olmak üzere 4 kez canli baglanti yapilarak Alanya’nin tanitimina ciddi bir katki saglanmistir” dedi.



“Kis döneminde ekonomiye de hareketlilik sagliyor”

Diger ulusal televizyon kanallarinin da maç öncesi haber bültenlerinde Alanya’dan birçok canli baglanti yaparak bu tanitima katkida bulundugunu dile getiren Köseoglu, “Çevre illerden maça gelen yüzlerce konuk takim seyircisi de hem Alanya’yi gezip görme firsati elde etmis, hem de ilçe ekonomisine katkida bulunmustur. Denizi, kumu, günesi, tarihi ve ören yerleriyle öne çikan Alanya’mizin Süper Lig’de temsil edilmesi, yilin 12 ayinda reklam katkisi sagladigi gibi, turizm gelirlerinin düsük oldugu kis döneminde ekonomiye de hareketlilik saglamaya devam ediyor” diye konustu.

Kamil Köseoglu, Süper Lig’de uzun yillardir mücadele eden tek ilçe takimi olan, ekonomiye ve tanitima büyük katkida bulunan Alanyaspor’un kiymetini sehir olarak bilmek gerektigini sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA