Sarigöl'de Yildiz Kizlar Voleybol Turnuvasi Tamamlandi

Manisa’nin Sarigöl ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami kapsaminda düzenlenen Yildiz Kizlar Voleybol Turnuvasinin sampiyonu Çanakçi Ortaokulu oldu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami kapsaminda düzenlenen Yildiz Kizlar Voleybol Turnuvasi bugün oynanan müsabakalar ile sona erdi. Büyük heyecana sahne olan final müsabakasinda Çanakçi Ortaokulu ile Tirazlar Hüseyin Gümüslü Ortaokulu karsi karsiya geldi. Karsilasmadan 25-8, 25-19 ve 25-21’lik set skorlari ile 3-0 galip ayrilan Çanakçi Ortaokulu turnuvayi birinci sirada tamamlayarak sampiyon olurken, Tirazlar Hüseyin Gümüslü Ortaokulu ise turnuvayi ikinci sirada tamamladi.

Üçüncülük maçinda Mustafa Metin Imam Hatip Ortaokulu ile Atatürk Ortaokulu’nun karsi karsiya geldigi maçta Atatürk Ortaokulu 25-16, 25-20 ve 25-21’lik set skorlari ile rakibini 3-0 maglup ederek turnuva üçüncüsü oldu. Turnuvada derece giren tüm okullarin ögrencilerini tebrik eden Ilçe Milli Egitim Müdürü Cezmi Yildirak ögrencilere kupalarini bizzat takdim ederek ögrencilerle fotograf çektirdi.

Kaynak: İHA