Fenerbahçe, Sampiyonluk Kupasini Kaldirdi

ING Kadinlar Basketbol Süper Ligi play-off final maçinda Çukurova Basketbol (ÇBK) İçel’i 80-56 yenip seride 3-0 öne geçerek sampiyon olan Fenerbahçe, düzenlenen törende kupasini kaldirdi.

Ligde üst üste 6. kez sampiyonluga ulasan Fenerbahçe’de oyuncular ve teknik heyet, Servet Tazegül Spor Salonu’ndaki maçin bitis düdügüyle büyük sevinç yasadi.

Final serisinin en degerli oyuncusu (MVP) seçilen Fenerbahçeli Natasha Howard, ödülünü Kadin Milli Takimlar ve Kadin Ligleri Direktörü Nilay Yigit Kartaltepe’nin elinden aldi.

İçel Valisi Ali Hamza Pehlivan’in da katildigi törende sari-lacivertli basketbolculara madalyalar verildikten sonra kaptan Alperi Onar, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Baskan Vekili Ömer Onan’in takdim ettigi kupayi takim arkadaslariyla havaya kaldirdi.

Sampiyonlugu kutlayan sari-lacivertli ekibinin oyunculari, törenin ardindan mutluluklarini tribündeki taraftarlarla paylasti.

Törende, ayrica Yenisehir Belediye Baskani Abdullah Özyigit ve TBF Genel Sekreteri Serhan Antalyali, ÇBK İçel’in oyuncularina madalyalarini verdi.

Kaynak: İHA