Erzurumspor'da Gençlerbirligi Mesaisi

Trendyol 1. Lig takimlarindan Erzurumspor FK, deplasmanda karsilasacagi Gençlerbirligi maçinin hazirliklarini sürdürüyor.

Ligde oynadigi 30 maçta 41 puan ile 10. sirada yer alan mavi-beyazli takim, 11 galibiyet, 11 beraberlik ve 8 maglubiyet aldi. Erzurumspor FK, rakip fileleri 28 defa havalandirirken kendi kalesinde 25 gol gördü. Ligde puan cetvelinin güvenli bölgesinde kalmayi garantilemek isteyen ve sonrasinda play-off hedefi koyan Erzurumspor, 21 Nisan Cumartesi günü saat 16.00’da Ankara Eryaman Stadyumu’nda karsilasacagi Gençlerbirligi maçindan mutlak 3 puan hedefliyor.

“Play-off için sansimiz sürüyor”

Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Sakaryaspor karsisinda puan kaybetmelerine ragmen futbolcularinin ortaya koydugu oyundan memnun oldugunu belirterek, “Sakarya maçi geride kaldi. Önümüzde önemli ve kritik karsilasmalar var. Matematiksel sansimiz devam ettigi sürece play-off’u kovalayacagiz, alt taraftan da en kisa sürede çikmaya çalisacagiz. Gençlerbirligi maçi bu anlamda bizim için önemli, hazirliklarimizi sürdürüyoruz. Oyuncularima her zaman oldugu gibi güveniyorum” dedi.



“Kalan dört haftayi kazanmak istiyoruz”

Erzurumspor FK Baskani Ahmet Dal, hafta basinda Sakaryaspor’u agirladiklari maçta 0-0 berabere kaldiklarini hatirlatarak, “Pozisyonlar buldugumuz, sansizlik neticesinde gol atamadigimiz bu karsilasmadan bir puanla ayrildik. Futbolcularimizi göstermis olduklari mücadeleden ötürü tebrik ediyor, hocamiz Hakan Kutlu ve ekibine tesekkür ediyorum. Bizi bu maçta da yalniz birakmayan büyük Erzurumspor taraftarina tesekkür ediyorum. Kalan dört haftada yine elimizden gelenin en iyisini yapip, taraftarimizi mutlu edecek sonuçlar almak istiyoruz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA