Dorde Nikolic'den, Fenerbahçe Maçi Açiklamasi!

Trendyol Süper Lig’in 33. haftasinda Fenerbahçe ile oynayacaklari maçi degerlendiren Sivasspor’un basarili file bekçisi Dorde Nikolic, "Zorlu bir rakibe karsi oynayacagiz. Elimizden gelenin en iyisini yapacagiz" dedi.

Trendyol Süper Lig’in 33. haftasinda sahasinda Fenerbahçe ile karsilasacak olan Sivasspor, bu maçin hazirliklarina devam ediyor. Vali Lütfullah Bilgin Tesisleri’nde Teknik Direktör Bülent Uygun yönetiminde gerçeklestirilen antrenman yaklasik bir buçuk saat sürdü. Kosu ile baslayan antrenman isinma çalismalari ile devam etti. Daha sonra 5’e 2 top kapma çalismasi yapan kirmizi-beyazlilar, yarim sahada çift kale maçla idmani tamamladi.

Sivasspor’un Sirp kalecisi Dorde Nikolic, antrenman öncesi basin mensuplarinin sorularini yanitladi. 1-0 kazandiklari Trabzonspor maçini degerlendirerek sözlerine baslayan 27 yasindaki kaleci, "Çok önemli bir galibiyet aldik ve 3 puani kazandik. Takim olarak çok iyi savunma yaptik ve birbirimiz için aci çektik bu maçta, kazandik. Sonrasinda güzel bir 3 günlük iznimiz oldu" dedi.



"Iyi bir sonuç almak istiyoruz"

Fenerbahçe ile oynayacaklari maçi da degerlendiren Nikolic, "Zorlu bir rakibe karsi oynayacagiz. Elimizden gelenin en iyisini yapacagiz. Tabii ki iyi bir sonuç almak istiyoruz. Trabzon’da elimden gelenin en iyisini de yaptim. Takima üç puan kazandirmak için kendi kismima düsen katkiyi vermeye çalistim. Performansini bu sekilde ortaya koydum" diye konustu.

Kaynak: İHA