Denizli BAL Yükselme Grubu'nun Zorlu Maçi Bu Hafta Oynanacak

Denizli Bölgesel Amatör Lig (BAL) Yükselme Grubu 4. haftasinda averaj ile lider olan Denizli Idmanyurdu Gürellerspor ile ayni puana sahip Buldan Belediyespor, Akkonak Stadyumu’nda karsi karsiya gelecek. Müsabakanin kazanani BAL’a yükselme adini büyük avantaj yakalayacak.

Denizli BAL Yükselme Grubu’nda 9 puani bulunan Denizli Idmanyurdu Gürellerspor ile Buldan Belediyespor, 20 Nisan Cumartesi günü saat 17.30’da Akkonak Stadyumu’nda karsi karsiya gelecek. Müsabakaya Sirinköy Stadyumu’nda Teknik Sorumlu Gökhan Kaynak nezaretinde hazirlanan Denizli Idmanyurdu Gürellerspor’da maçi kazanmak için çalismalarini sürdürüyor. Denizlili futbolseverlerin büyük ilgi gösterecegi müsabakayi degerlendiren Denizli Idmanyurdu Gürellerspor Teknik Sorumlusu Gökhan Kaynak öncelikle maç planlamasinda yasanan sorunlara dikkat çekerek, “Tam maç ritmini, maç motivasyonunu yakalamisken araya bir taraftan seçimler arkasindan bir hafta oynayip tekrar bayram tatili girince bizim için tam böyle ritmi yakaladik derken yine araya tatil girdi. Grup asamasinda da çekilen iki takimin fikstür de olmasi zaman zaman bizi tam ritmi yakalamisken motivasyonu artiracagimiz zaman tam tersi oldu. Iyi bir maç olacagini düsünüyorum. Iki takim da oynadigi 3 maçi da kazanmis, 9 puanla play-off grubunun zirvesinde olan iki takim. Iyi bir 90 dakika olacagini düsünüyorum. Iyi hazirlandik. Ligin basindan beri çocuklara söyledigim hep ayni seyler. Bizim için rakip fark etmiyor. Bugün grup asamasinda oynadigimiz takim grup sonuncusu da olsa grup birincisi de olsa sahada kendi oyunumuzu oynamaya çalistik. Buna da devam etmeyi düsünüyoruz” diye konustu.



“Sonuç ne olursa olsun sahada kazanan fair-play olsun”

Maçin zorluk seviyesinin yüksek oldugunu belirten Teknik Sorumlu Kaynak, “Ona göre hazirlaniyoruz. Hem oyuncularimiz hem bizler. Dersimize iyi çalisiyoruz. Iyi çalismak zorundayiz. Dolayisi ile hafta sonu insallah hem iyi oyun hem güzel bir futbolla kazanan taraf olmak istiyoruz. Ama saha içinde de kazananin fair-play olmasini diliyorum. Maça gelen seyircilere iyi bir oyunla her iki tarafinda iyi bir mücadele ile iyi bir maç izletecegini düsünüyorum” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA