Dejan Radonjic Açiklamasi 'Ikinci Maçta Daha Iyisini Yaparak Sampiyonlugu Hedefliyoruz'

Bahçesehir Koleji Basantrenörü Dejan Radonjic, NINERS Chemnitz maglubiyetinin ardindan yaptigi açiklamada, ilk yarida çok fazla hata yaptiklarini belirterek, "Ikinci maçta daha iyisini yaparak sampiyonlugu hedefliyoruz" dedi.

Bahçesehir Koleji, FIBA Europe Cup final ilk maçinda konuk oldugu Alman temsilcisi NINERS Chemnitz’e 85-74’lük skorla kaybetti. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Bahçesehir Koleji Basantrenörü Dejan Radonjic, "Baslangicimiz biraz kötüydü. Ilk yarida çok fazla hata yaptik. Maçta rakip takimin yakaladigi sayi avantajlari çok fazlaydi. Önümüzdeki maç için her seyin farkindayiz. Elimizden geleni yapacagiz. Ilk yarida savunmamiz kötüydü. Ikinci yari toparlamaya çalistik. Ikinci maçta daha iyisini yaparak sampiyonlugu hedefliyoruz. Taktiksel ve diger konular hakkinda çok sey konusabiliriz. Ilk yaridaki savunmamizdan dolayi toparlanamadik. Çok fazla ribaund verdik. Asil problemimiz en iyi oyuncularimizdan birini ilk yari kaybetmemizdi. Ikinci maça odaklanmamiz gerekiyor" diye konustu.

Ikinci maçta fiziksel olarak daha hazir olmalari gerektigini vurgulayan Radonjic, "Fiziksel olarak daha hazir olmaliyiz. Bu maç bunu çok iyi anladik. Sakatliklarla ilgili sorunlarimiz mevcut ama ikinci maçta ne yapacagimizi gayet iyi biliyoruz" seklinde konustu.

Kaynak: İHA