Burak Yilmaz Açiklamasi 'Ben Umutluyum, Daha Iyi Olacagiz'

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yilmaz, takimdan umutlu oldugunu ve daha iyi olacaklarini söyleyerek, “Her puanin degerli oldugu riskli haftalara girdik” dedi.

Kayserispor, Trendyol Süper Lig’in 33. haftasinda sahasinda oynayacagi Trabzonspor maçinin hazirliklarini sürdürüyor. Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Burak Yilmaz yönetiminde gerçeklesen antrenmanda futbolcular, düz kosunun ardindan isinma hareketleri yapti. Teknik çalisma ile devam eden idman, kisa alanda pas çalismasi ile sürdü.

“Ben umutluyum, daha iyi olacagiz”

Antrenman öncesinde basin mensuplarinin sorularini yanitlayan Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yilmaz, her maçin zor oldugunu ama iyi hazirlandiklarini kaydederek, “Geldigimiz günden beri bir tek Kasimpasa maçinda hem oyunu verdik hem de maglubiyeti hak ettigimizi düsünüyorum. Onun disinda ne oyunu verdik, ne topu verdik. Çok büyük sanssizligimiz var, çok goller kaçiriyoruz. Akan oyunda Türkiye liginde en çok gol kaçiran takimiz. Bunlari düzeltmeye çalisiyoruz. Oyuncularimdan çok memnunum. Çok karakterli, çok degerli oyuncular. Baktigimiz zaman 2 senedir kulübün sikintili dönemlerinde bu çocuklar kulübü sirtlamislar ve buralara kadar getirmisler. Bu dönemde baskanimiz ve yönetimimiz ellerinden geleni yapiyorlar. Ben bunlara sahidim. Her puanin degerli oldugu riskli haftalara girdik. Ben umutluyum. Daha iyi olacagiz. Trabzonspor maçi, çok zor bir maç. Trabzonspor camiasi çok degerli bir camia. Kendi evimizde oynuyoruz. Bu riskli haftalarda taraftarimizin bizi destekleyecegini biliyoruz. Iyi bir sekilde maça hazirlaniyoruz” ifadelerini kullandi.

“Gökhan ve Bilal milli takimi hak ediyor”

Kaleci Bilal Beyazit’in milli takima çagrilmamasina dair gelen soruya Yilmaz, “Bu bizim israrimizla olacak bir degil. Gönül ister ki Gökhan da gitsin, Bilal de gitsin ama orada bir hoca ve hocanin tercihi var. Ben de su anda hoca oldugum için hocanin tercihlerine saygi duymaliyiz. Benim gönlüm Gökhan’in ve Bilal’in orada olmasindan yana. Hak ettiklerini de düsünüyorum. Belki biz dördüncü veya besinci olsak daha farkli bir seçim olur ama su anda sikintili durumdayiz. Her tercihe ve her seçime saygi duymak zorundayiz. Hak ediyorlar mi, sonuna kadar hak ediyorlar” cevabini verdi.

Kaynak: İHA