Bilecik'te Bu Hafta Hakem Hatalari Protesto Edildi

Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off müsabakasinin 2’inci haftasinda hakem ve gözlemci hatalari konusulurken, bu hafta hakem hatalari protesto edildi.

Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off müsabakasinin ilk haftasinda Gölpazari Belediyespor ile Osmaneli Gençlerbirligi Spor, Gölpazari Ilçe Stadi’ndan karsi karsiya geldiler. Maçin 87’inci dakikasinda sahada 9 kisi bulunan Osmaneli Gençlerbirligi Sporlu futbolcular ile maçin orta hakemi Erdeniz Gezer arasinda bir pozisyon sonrasi tartisma çikti. 3-3’lük skorla devam maçta o dakika Osmaneli Gençlerbirligi Sporlu 3 oyuncu daha kirmizi kart gördü. Osmaneli Gençlerbirligi Spor sahada 6 kisi kalinca maçin hakemi müsabakayi orta hakemi Erdeniz Gezer maçi iptal etti.

Maçin baslama düdügünün ardindan 1 dakika boyunca futbolcularimiz hareketsiz kaldilar

Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off müsabakasinin 2’inci haftasinda geçtigimiz pazar günü Osmaneli Ilçe Stadi’ndan Osmaneli Gençlerbirligi Spor ile Vitraspor karsi karsiya geldi. Maç öncesinde seremoni sirasinda Osmaneli Gençlerbirligi Sporlu futbolcular maçin orta hakemi Mehmet Karaköz’ün elini sikmadilar. Maçin baslama dügünden sonra tepkilerini 1 dakika boyunca hareketsiz kalarak ta devam ettiren Osmaneli Gençlerbirligi Spor, maçi 4-0 kaybetti.

Öte yandan 87’in dakikada yarida kalan maçi Il Tertip Kurulu’nca Osmaneli Gençlerbirligi Spor, 3-0 hükmen kaybetmesi kararina vardi.

Osmaneli Gençlerbirligi Spor Kulübünden açiklama

Kulüpten yapilan açiklamada, "Maçin baslama düdügünün ardindan 1 dakika boyunca futbolcularimiz hareketsiz kalarak geçen hafta yasanan skandal hakem ve gözlemci kararlarina tepki gösterdiler. Seremoni sirasinda hakemin elini sikmayarak hakemlere karsi tavrimizi ortaya koymus bulunmaktayiz. Maç kazanilir, kaybedebilir, durus ve omurga çok önemlidir. Osmaneli Gençlerbirligi Spor Kulübüne yapilanlar yarina kalir, asla kimsenin yanina kalmaz" denildi.

Kaynak: İHA