Bilal Bayazit Açiklamasi 'Gönlüm Milli Takima Çagrilmak Ister'

Kayserispor’un basarili kalecisi Bilal Bayazit, A Milli Takim’a çagrilmak istedigini dile getirerek, "Ancak her seyde bir hayir vardir. Bir gün insallah olur” dedi.

Kayserispor, Trendyol Süper Lig’in 33. haftasinda sahasinda oynayacagi Trabzonspor maçinin hazirliklarini tesislerinde yaptigi antrenmanla sürdürdü. Sari kirmizili takimin basarili kalecisi Bilal Bayazit ve Dimitrios Kolovetsios da burada basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Trabzonspor müsabakasindan 3 puanla ayrilmak istediklerini söyleyen Bayazit, "Zorlu bir maç olacak. Trabzonspor çok iyi bir takim. Ancak iyi hazirlaniyoruz. Biz kendimize güveniyoruz ve kendimizden eminiz. Insallah da evimizde 3 puani alabiliriz. Taraftarlarimizdan Allah razi olsun. Burada elimden geldigi kadar iyi performans sergilemeye çalisiyorum. Hocalarimla birlikte çok çalisiyorum. Her geçen gün kendimi gelistirmek istiyorum. Insallah da sezon sonuna kadar böyle devam edebilirim” diye konustu.

Milli takim hayali oldugunu da kaydeden basarili file bekçisi, "Benim gönlüm milli takima çagrilmak ister. Ancak her seyde bir hayir vardir. Bir gün insallah olur” cümlelerine yer verdi.

"Çok iyi çalisiyoruz"

Sari-kirmizili takimin 32 yasindaki savunma oyuncusu Kolovetsios ise, “Bizim için su anda her sey iyi bir sekilde ilerliyor. Önemli bir mücadeleden, Adana Demirspor maçindan çiktik. Motivasyonumuz ve psikolojimiz açisindan da önemli bir maçti. Bu hafta Burak Hoca ile birlikte çok iyi çalisiyoruz. Bu çalismalarimizin hepsi Trabzonspor maçina en iyi sekilde hazir olabilmek adina” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA