Baskan Balaban, Yunusemre'nin U16'larina Basarilar Diledi

Yunusemre Belediyespor U16 Futbol Takimi, 18-21 Nisan tarihlerinde Kütahya’da yapilacak Türkiye Sampiyonasi 1.Kademe Müsabakalari öncesi Yunusemre Belediye Baskani Semih Balaban’i ziyaret etti. Baskan Balaban takima sampiyonada basarilar diledi.

U16 Futbol Il Birinciligi’nde sampiyon olarak adini Türkiye Sampiyonasi’na yazdiran Yunusemre Belediyespor U16 Futbol Takimi, 18-21 Nisan tarihlerinde Kütahya’da yapilacak 1.Kademe Müsabakalari öncesinde Yunusemre Belediye Baskani Semih Balaban’i makaminda ziyaret etti. Baskan Balaban, tüm takimi basarilarindan ötürü tebrik ederek Türkiye Sampiyonasi’nda basarilar diledi. Gençlerin daima yaninda olacaklarinin altini çizen Balaban, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ’Ben sporcunun zeki, çevik ve ayni zamanda ahlaklisini severim’ sözü, iyi bir sporcuda bulunmasi gereken özellikleri en güzel sekilde vurguluyor. Piril piril gençlerimiz var. Biz amatör sporun destekçisi olacagiz. Çok çalisacagiz ve çalismaktan yilmayacagiz. Gençlerimizin isini severek yapip basarili olacagina yürekten inaniyorum" diye konustu.

Antrenör Birol Yigit ise Belediye Baskani Semih Balaban’a desteklerinden ötürü tesekkür ederek, "2008 yas grubu takimimiz ile güzel bir istikrar yakaladik. Bu takim son üç sezonda iki kez final oynadi, bir kez de sampiyon oldu. U16’da bu yil il sampiyonu olduk. Ayrica ayni takimimizla bir yas küçük katildigimiz U17 Il Birinciligi Play-Off grubunda da lider durumdayiz. Hedefimiz Kütahya’da sehrimizi layikiyla temsil etmek. Sampiyonada bize yakisan mücadeleyi sahaya yansitacagimiza inaniyoruz" dedi.

Ziyarete Yunusemre Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Abdullah Can ve Kulüp Müdürü Etem Salih Aytas da eslik etti.

Kaynak: İHA