Vefa Küçük, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Baskanligi'na Adayligini Açikladi

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu eski Baskani Vefa Küçük, 27 Nisan’da yapilacak Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu baskanlik seçiminde yeniden aday oldugunu açikladi.

Fenerbahçe’de Seçimli Yüksek Divan Kurulu Toplantisi 27 Nisan Cumartesi günü yapilacak. Yüksek Divan Kurulu eski Baskani Vefa Küçük yaptigi yazili açiklama ile aday oldugunu duyurdu.

Vefa Küçük’ün konuyla ilgili yaptigi açiklama söyle:

"34 yildir üyesi oldugum, dünyanin bir numarali spor kulübümüzde degisik dönemlerde, çok degerli görevlerde bulundum. 7 sene yönetim kurulu baskan vekili, 6 sene Fenerbahçe Futbol A.S’de bagimsiz üye, 6 sene Fenerbahçe Üniversitesi Baskan Vekili ve 8 sene Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Baskanligi görevlerini onurla ifa ettim. 3’ü tüzük kongresi, 5’i seçimli kongre olarak toplam 16 kongrenin divan baskanligini yaptim. 1996 yilinda Fenerbahçe yönetim binasini ve 1998 yilinda Fenerbahçe yüzme havuzunu, tamamen maliyetlerini tek basima karsilayarak kulübümüze armagan ettim. 34 yilda edindigim tecrübe, bilgi ve birikimimle, son kez Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Baskanligina aday oldum."

Kaynak: İHA