Ünlü Sarkici Lara'dan Kritik Maç Öncesi Taraftarlara Çagri Açiklamasi 'Stadyuma Bekliyoruz'

Ünlü sarkici Lara, pazar günü Gümüshane Sportif Faaliyetler A.S. ile karsi karsiya gelecek Kirikkalegücü FSK’ya destek için taraftarlara ’stadyuma bekliyoruz’ çagrisi yapti. Lara, ’Haydi Kirikkalem, bu pazar herkesi Basbinar Stadyumu’na bekliyoruz’ dedi.

TFF 3 Lig’de son iki haftaya girilirken, 21 Nisan Pazar günü Gümüshane Sportif Faaliyetler A.S.’yi agirlayacak Kirikkalegücü Futbol Spor Kulübü, kümede kalma mücadelesi veren rakibi karsisinda alacagi en az beraberlikle ligde kalmayi hedefliyor.

Ligde çiktigi 26 maçta 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 14 maglubiyet alan Kirikkalegücü FSK, topladigi 26 puanla ligin 12. sirasinda küme düsme hattinin 4 puan üzerinde yer aliyor.

Ünlü sanati Lara taraftarlari maça davet etti

Kirikkaleli ünlü sanatçi Lara, paylastigi görüntülü mesajda, Kirikkalegücü FSK için ’stadyumu doldurmaliyiz’ diyerek, vatandaslari maça davet etti. Lara, mesajinda, "Haydi güzel Kirikkalem! Kirikkalesporumuza güveniyoruz, inaniyoruz. Her zaman da destekliyorum. Arkadaslar, bu pazar Gümüshane ile maçimiz var. Çok önemli ve bu maçi almaliyiz. Stadyumu doldurmaliyiz. Bu pazar herkesi Basbinar Stadyumu’na bekliyoruz. Takimimiza destek olalim, sahip çikalim. Sizleri seviyorum güzel Kirikkale’m" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İHA