P. Karsiyaka, Gözünü Üçüncülüge Dikti

Basketbol Süper Ligi’nde üst üste galibiyetler alan P. Karsiyaka, normal sezonu üçüncü sirada bitirmek için kalan maçlarini kazanip, rakibi olan Besiktas’in hatalar yapmasini bekleyecek.

Basketbol Süper Ligi’nde bu sezon 27 maçta 19 galibiyet, 8 maglubiyete imza atarak iyi bir performans sergileyen P. Karsiyaka, puan tablosunda üçüncü sirada bulunuyor. Bir maçi eksigi olan ve son haftalarda arka arkaya iki maglubiyet alan Besiktas ile kiyasiya bir üçüncülük yarisi veren yesil-kirmizililar, rakibinin zorlu fikstürde kaybetmesini bekleyip, kalan maçlarini ise kazanarak ligi istedigi konumda bitirmeyi hedefliyor. Izmir ekibi, ligi üçüncü basamakta sonlandirdigi takdirde play-off öncesi önemli bir avantaj elde ederek hem 6. ile eslesme sansini yakalayacak hem de ilerleyen turlarda kendisinden daha üst siralarda olan takimlarla eslemesi durumunda saha avantajini da elde edecek.

P. Karsiyaka, kalan maçlarinda Tofas (D), Merkezefendi Belediyesi Basket ve ve Manisa Büyüksehir (D) ile karsi karsiya gelecek. Besiktas ise Fenerbahçe (D), Galatasaray, Türk Telekom (D) ve Samsunspor ile kozlarini paylasacak.

Kaynak: İHA